Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan befolyásolja?
Én is voltam kezdő, mégsem hagytam sosem, hogy belém élvezzen bárki is. Én is játszottam a tűzzel, megszakításos közösülések garmadáját tudhatom a hátam mögött, és eszméletlen nagy szerencsém van, hogy sosem lett következménye. Igen, én is csak utólag fogom fel, hogy mennyire hülye voltam, de ti még hülyébbek vagytok.
Főleg abban a tekintetben, hogy egy ilyen tabletta is baromi nagy gebaszt tud csinálni, hónapokra megzavarhatja a menstruációs ciklust, ráadásul nem is 100%, hogy meghozza a kívánt hatást! 86-87%, ha jól emlékszem (anno egyik barátnőm élt vele), és ma is olvastam itt fenn egy válaszolótól, hogy van olyan ismerőse, aki a tabletta után kénytelen volt abortuszra menni. És te két tablettát akarsz vele bevetetni, mert lusta vagy gumit húzni. A szex nem a fiatalok meg a hülyék játéka, sőt, egyáltalán nem szórakozás, nem játék... életekkel játszotok, remélem, tudod. Örülj neki, ha egyáltalán felírják a gyógyszert, örülj neki, ha hat is, és örülj neki, ha a barátnődnek nem lesz különösebb baja és nem lesz meddő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!