Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan befolyásolja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan befolyásolja?

Figyelt kérdés
Barátnőm 17.én vette be az esemény utánit, és tegnap megint megtörtént a közösülés.. holnap megyünk venni még egyet, és ha beveszi, hatni fog ugyanúgy? nem befolyásolja hogy 13 napja vett be egy ugyanilyet? (tudom hogy 3 hónapig nem is ajánlott bevenni másikat)(ja és hanyagoljátok, h felelőtlenek vagyunk stb, tudjuk, de nem csak a mi hibánk)
2012. dec. 30. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
mértnem óvszert vesztek?
2012. dec. 30. 22:07
 2/10 A kérdező kommentje:
van, de nem ezt kérdeztem basszus, denehézfelfogásodvan-.-
2012. dec. 30. 22:10
 3/10 anonim válasza:
ovszerrel , nem olyan jo..
2012. dec. 30. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:
jó akkor válaszolok a kérdésre: teljesen felboríthatja a hormonháztartást...aminek előreláthatatlan következményei lehetnek
2012. dec. 30. 22:15
 5/10 anonim válasza:
Ha már bevett esemény utánit, akkor utána fél évig nem ajánlott, sőt nem szabadna. Elég felelőtlen vagy vele szemben, és nem hanyagolom ezt, mert a lányt teszed tönkre.
2012. dec. 30. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy a válaszolónak lenne nehéz felfogása okoska... kétszer egymás után bevenni ilyen gyógyszert baromira nem egészséges, tudod milyen hormondózis jut a kis barátnőd szervezetébe? nem kell csodálkozni ha mégis terhes lesz, de azon sem hogyha majd 5-6 év múlva amikor szeretne babát akkor nem fog össze jönni... nem érdekel hogy nem akarod hallani, de iszonyú felelőtlenek vagytok, komolyan nektek még nagyon nem szabadna szexelni, de abban sem vagyok biztos, hogyha a nőgyógyásznak előadjátok, hogy mikor vette be utoljára, akkor fog új gyógyszert írni...és nem három hónapig nem ajánlott hanem minimum fél évig..
2012. dec. 30. 22:18
 7/10 A kérdező kommentje:
köszöntem.. és pl milyen következményei?
2012. dec. 30. 22:19
 8/10 anonim válasza:
Fél évig nem ajánlott, tessék egyszerre írtuk, az előző válaszolóval...sőt a bogyónak lehet mellékhatása is, hányás, szédülés, bármi...most ha megduplázod ezt az adagot szinte két hét múlva? uristen
2012. dec. 30. 22:19
 9/10 A kérdező kommentje:
jóakkor elnézést.. nem arra válaszolt amit kérdeztem, azért mondtam:-), tudom, hogy mennyire hülyék vagyunk, nem akarom tönkre tenni,igen tudom mekkora hormondózist kap így, de muszáj, ha nem akarunk gyereket.. és csak reménykedni tudok, hogy ne legyen nagy baj. Mindenki volt kezdő! annak ellenére,hogy mi nagyobb bajt csináltunk..deköszi:)
2012. dec. 30. 22:29
 10/10 Laylah ***** válasza:

Én is voltam kezdő, mégsem hagytam sosem, hogy belém élvezzen bárki is. Én is játszottam a tűzzel, megszakításos közösülések garmadáját tudhatom a hátam mögött, és eszméletlen nagy szerencsém van, hogy sosem lett következménye. Igen, én is csak utólag fogom fel, hogy mennyire hülye voltam, de ti még hülyébbek vagytok.

Főleg abban a tekintetben, hogy egy ilyen tabletta is baromi nagy gebaszt tud csinálni, hónapokra megzavarhatja a menstruációs ciklust, ráadásul nem is 100%, hogy meghozza a kívánt hatást! 86-87%, ha jól emlékszem (anno egyik barátnőm élt vele), és ma is olvastam itt fenn egy válaszolótól, hogy van olyan ismerőse, aki a tabletta után kénytelen volt abortuszra menni. És te két tablettát akarsz vele bevetetni, mert lusta vagy gumit húzni. A szex nem a fiatalok meg a hülyék játéka, sőt, egyáltalán nem szórakozás, nem játék... életekkel játszotok, remélem, tudod. Örülj neki, ha egyáltalán felírják a gyógyszert, örülj neki, ha hat is, és örülj neki, ha a barátnődnek nem lesz különösebb baja és nem lesz meddő.

2012. dec. 31. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!