Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Bízhatok az esemény utániban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bízhatok az esemény utániban ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A ciklusom 26. napján kiszakadt a gumi, s csak akkor vettük észre, mikor már elélvezett a barátom. Aznap kimostam magam, majd másnap (20 óra múlva) bevettem az esemény utánit (Escapelle). Az a baj, hogy nem tudom pontosan, hogy hány napos a ciklusom, mivel a múlt hónapban jegyeztem fel először, hogy mikor jött meg. Így most nem tudom, mikor kellene megjönnie, de ez már a ciklusom 31. napja. Miért késik a mensim? Terhes vagyok? Vagy csak amiatt van, hogy közvetlenül menzesz előtt vettem be egy nagy adag hormont? Kétség vagyok esve. :(

17/L

2009. aug. 25. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy terhes :) de a biztonság kedvéért vegyél egy tesztet!!
2009. aug. 25. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem nincs baj:) a 72órás miatt késik szerintem..

én mikor bevettem, rá 2 napra megjött pedig kb. 2héttel azután kellet volna.. ez az eseményutáni eléggé megbolygatja a szervezetet.. nyugi:)

2009. aug. 25. 18:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! :) Kicsit megnyugodtam.
2009. aug. 25. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Barátnőm csak 48 órával később vette be és neki se lett semmi baja. Ezek a tabletták hatalmas adag hormont tartalmaznak és sokféle mellékhatásuk lehet. Betegtájékoztatóban le is vannak írva :)
2009. aug. 25. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:

17 évesen nincs annyi eszed, hogy rendszeresen vezesd a menstruációs naptárad? hmm...érdekes. Bizony jó lenne utánanézni, ha időben gondolkoztál volna, hogy vezesd...

Elvileg időben bevetted a tabit, hatnia kellett.

2009. aug. 25. 21:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Utolsó! Szerintem semmi jogod, hogy belepofázz abba, hogy vezetek -e menzesznaptárat vagy se! Csupán a kérdésemre kéne válaszolnod. Ja, és nem hiszem, hogy eddig kellett volna, mivel idáig nem éltem még rendszeres szexuális életet, a mensi jöttét pedig mindig pontosan megéreztem, csak ez a "baleset" baromira megzavart ebben.
2009. aug. 25. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!