Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet iratni fogamzásgátlót fél évre?
Figyelt kérdés
Lassan kimegyek Angliába és az lenne a kérdés h felírhatja-e a doki félre a gyógyszeremet(Milligest)?2008. máj. 29. 23:36
1/6 anonim válasza:
3 hónapra biztosan... de szerintem kérdezd tőle meg, hogy ilyenkor mi a teendő.
2/6 anonim válasza:
Én pár napja jöttem Amerikába, nekem nem irt fel fél évre csak 3 hónapra, azt mondta, hozzam a dobozát és itt irathatok fel, a dobozon majd látják az összetevőket és olyat irnak fel.DE lehet, a tiéd fel fogja irni.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ha megbeszéled vele, akkor biztos fel fogja írni!
4/6 anonim válasza:
nem...3hónapot ír fel..majd ha az elfogy,íratsz másik 3hónapot....múltkor az 1ik bnőmnek nem volt ideje gyógyszert íratni,és ugyanolyat szed mint én,eladtam neki 1levelet....így nekem 1hónappal hamarabb kellett a 3hónapos adagomat feliratni,a doki meg ondta rögtön,h nem lehet,mert neki a gépbe benne van,h 1hónapom van még....és recept nélkül átment a gyógyszertárba és úgy vehette meg nekem a gyógyszert...:(
5/6 anonim válasza:
én voltam az előző válaszoló is..én is Milligestet szedek:)
6/6 anonim válasza:
Én ált. már a 2. levél szedése alatt megyek a háziorvoshoz íratni, hogy bebiztosítsam magam (volt már úgy, hogy nem kaptam sehol sem vagy épp nem érek rá dokihoz menni), nekem mindig gond nélkül felírta! Szóval, ha szerintem megbeszéled vele, akkor lehet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!