Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért vézeztem Pharmatex mellett?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vézeztem Pharmatex mellett?

Figyelt kérdés
A barátommal már sokadjára voltunk együtt, és eddig egyszer sem véreztem. De most igen, Pharmatex mellett.Lehet ez a tablettától???
2009. aug. 24. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:

lehet h most szakadt ki a szűzhártyád???

vagy túl intenzív volt a szex?

2009. aug. 24. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
nincs hozzá betegtájékoztató? ha nincs akkor nézd meg, neten biztosan van.
2009. aug. 24. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
hát én is használtam és nekem nem volt panaszom. ismerösöm is használta ö alergiás volt a tablettára neki a kúp jobban bevált. de szerintem is lehet intenziv volt a szex:S ha nem vagy biztos magadban, menj el dokihoz... tuti meg fog vizsgálni, de én inkább hagynám h turkáljon bennem mint h valami baj legyen... ja meg még egy tanács lehet nem kell de: menj hosszú felsöben. nekem nöi dokim van, de "hálistennek" bejött két dokipasi is... :S és kellemetlen volt... egy hosszú felsöt magadrarántassz és kész... :D
2009. aug. 24. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Szokatlan vérzés a terhesség miatt is lehet. lehet tesztet kéne csinálnod. Bizonyára hallottad már, a pharmatex az egyik legmegbízhatatlanabb védekezési forma.
2009. aug. 25. 00:08
 5/6 anonim ***** válasza:
2 barátnőmmel is PH tablettáztunk. Az egyik tipikus vérengzős volt. Alig elkezdtük, vérzett, mint ha menstruálna. 10 együttlétből 7 nek a vége mindig lepedőcsere volt. A másik barátnőmmel rövid ideig használtuk, ő szeretkezés után folyással küszködött. Elmentünk nődokihoz, elmondta hogy PH, erre a doki a fejét fogta, jóformán leb@szott minket. idézem: "Még a reklámszatyor is több védelmet biztosít, mint a PH"! . Tény, annyi maszatolást, csípős égetős érzést, amit azzal éretünk, soha senkinek. Hálisten 60 nál mindkét barátnőmnél kiszálltunk. Egyik ismerős épp most szülte meg a PH-s babáját. Mellette lett terhes! Tehát megfontolandó! Konzultálj egy nődokival!
2009. aug. 25. 23:20
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! rájöttünk miért véreztem.: együttlét közbe jött meg. :D na ilyen se volt még velem, de azért megijedtem. amúgy meg gumit is használtunk, meg pharmetexet is, így ugye már tuti nem vagyok terhes? meg meg is jött, szóval megnyugodtam.
2009. aug. 28. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!