Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi idő után kell aggódni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kell aggódni, ha nem jön meg az eseményutáni tabletta bevétele után a menstruáció ÉS mennyibe kerül egy terhességiteszt?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
A terhességi teszt olyan 500-3000 ft között van, a legolcsóbb is jó. Mennyi idő telt el a bevétel óta? Attól függ. Ha már akkor sem jött meg, amikor alapból kellene akkor én már mennék a tesztért. Ha egy kicsit részletesebben leirod, többet tudok mondani. L/22
2009. aug. 24. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Vegyél Rossmann-ba Lilly-t. Két darab 890 forint körül van. Fontos, hogy reggeli első vizeletből tesztelj és csak 10-15 percen belüli eredmény érvényes.
2009. aug. 24. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
mindenképp meg fog jönni mert az esemény utáni kötelező mellékhatása. éppen ezért mert 100% hogy megjön, mindenképp kell tesztet csinálni, mert a vérzés nem jelenti azt hogy nem estél teherbe az esemény utáni ellenére. vegyél Lily-t ahogy az előző írta, nagyon jó, kettő van benne, egyszerű használni és egyértelmű eredményt mutat, én már használtam és bevált.
2009. aug. 24. 16:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, de tegnap kiderült, hogy nem kell GYESre mennem!!! :-)
2009. aug. 26. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!