Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ilyen helyzetben?
A szex fura lesz, ha fél óránta ürülsz...
De a tájékoztatón nincs rajta, mit érdemes tenni?
Ad2
SZÉNTABLETTA?
MOndom, hogy nem tervezek szexet, még az előző aktustól tartok, attól teherbe eshettem, mivel most olyan, mintha be sem vettem volna a tablettát.
A tájékoztatón az áll, h hányás hasmenés esetén mégegy szemet be kell venni, de mivel fél óránként hányok, így sok értelme nincs..nincs ideje felszívódni.
Utolsó: Ha életedben nem olvastad még egy tabi betegtájékoztatóját sem, és a biosz sem az erősséged, minek magyarázol?
Úgy eshet teherbe, hogy a spermiumok több napig életképesek a nőben. Ezért is írja az összes betegtájékoztató, hogy ha az első héten kihagy egy szemet, és az ELŐZŐ héten volt aktus, akkor terhes lehet.
Nyilván a kérdezőnek volt annyi esze, hogy elolvassa a szaros tájékoztatót, és azért aggódik.
De még egyszer mondom, kevés az esély a terhességre, mert azért a spermiumok átlagos túlélése inkább 48-72 óra, elég ritka az, hogy 5 napig kihúzzák..
Köszönöm a normális válaszokat.
Végül estére jobban lettem, úgyhogy majdnem biztos, hogy bennem maradt a tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!