Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan szerezzek óvszert ha 10 cm alatt van a péniszem és jó vékony is?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 15:01
21/25 anonim 

válasza:

Minek válaszolna?
Ezek után még válaszolnia kéne szerinted???
Úristen, esetleg pszichológiát is tanítani kéne általános iskolában!
22/25 anonim 

válasza:

# 13 Ne terelj! Nem a humor ellen foglaltam állást, hanem a bunkóság és a másik földbe döngölése ellen. Viszont a humor asztala mellé természetes, hogy én is leülök veled.
# 16 detto
# 14 Ne állj be a sorba. Légy ember és emberséges ember!
#20 Lehet, hogy neked az, de a kérdezőnek véresen komoly. Ezt tisztelni kell, és normálisan válaszolni, nem leszólni a kérdezés jogát.
#kérdező Van egy orvos ismerősöm, a következő napokban fogok vele találkozni. Megkérdezem, hogy mit lehetne tenni ezügyben, ha az megnyugtat. De ne félj, biztos van rád megfelelő méret, mert erősen ktélem, hogy ez csak téged érintene. Ne félj.
23/25 anonim 

válasza:

azt még elfelejtettem leírni, hogyha kell ASAP egy-két jó szó, írj üzenetet privátban
24/25 anonim 

válasza:

vágd le a gumikesztyű ujját!!!!!:D:D:D:D
25/25 anonim válasza:
Mondod te, gondolom azert tudod ilyen pontosan az adatokat mert a tied a mikro kategoriaba esik. Ha nekem ekkora lenne levagnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!