Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időcsúszással szedtétek már úgy be a fog. Gátló tablettát, hogy nem történt semmi baj, nem jelentett semmit a rendszeres szedés szempontjából?
Nekem egyszer volt, hogy 6 órát csúsztam, nem volt semmi!
Akkor van gond, ha 12 óránál később veszed be, illetve, ha rendszeresen rendszertelenül veszed be:)
rendszeresen rendszertelenül? akkor is, ha nem telt le a 12óra? nekem van, hogy este 8-kor van, hogy 10kor, éjfélkor, 11kor, mikor hogy... akkor így lehet baj?
bocs az offért
hát én úgy értettem, hogy rendszeresen rendszertelenül:D, ha pl minden nap nagy időtávokkal szeditek be a gyógyszert, nem feltétlenül 12 óra különbséggel, szóval ez le van írva a tájékoztatóba is, hogy azért mindennap KÖZEL AZONOS IDŐBEN vegyük be a gyógyszert!
Ez azt jelenti, hogy pl ha este 7 körül szoktad bevenni, azért ajánlott, hogy a további napokban is kb 17-21 körül vedd be, ne délután 2 kor:D
2-3 óra eltérés nem baj:) nehogy itt megilyedjetek:)
Igazából 12 óra után csökken a védelem, de azért nem árt kb azonos időben beszedni! az első és az előző vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!