Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit használjunk a barátommal?
Figyelt kérdés
a barátommal még fiatalok vagyunk eddig gumival védekeztünk fogamzásgátlót még nem szeretnék szedni de a gumiba hogy is mondjam nem érezzük egymást szóval ez nem nagyon vált be mit ajánlotok?2009. aug. 23. 20:37
1/7 anonim válasza:
Más lehetöséget nagyon nem tudok max azt h mielött elélvezne gyorsan kiveszi de az meg még annyira sem biztonságos szoval vagy fogamzásgátlo vagy gumi ?Sajnos egyenlöre több választás nincs...
2/7 A kérdező kommentje:
és a kúp vagy ilyesmi? :S
2009. aug. 23. 20:48
3/7 anonim válasza:
a megszakitas hülyeség..16 éves vagyok, 2 éve élek nemi életet [sajnos...] a párommal másfél éve vagyok együtt, előtte volt még egy másfél éves kapcsolatom, soha nem védekeztem, mert hogy "megszakitas milyen fasza" amig most júniusba nem csúszott be egy poz. terhességi.... ne játsz a tűzzel, inkább gumi. Azóta mi is csak gumival védekezünk, gumi nélkül szóba se jöhet... a döntéseinknek súlya van. és soha nem tudhatjuk meddig érnek a döntéseink hullámai...a baba meg [sajnos]elment magától,de még mindig jobb mintha én ölettem volna meg. azóta sirok ha rágondolok...
4/7 anonim válasza:
Igen a megszakitás dolog tényleg nem jo de szerintem még egy kicsit kibirjátok gumival utána meg majd fogamzásgátlo ha ugy gondoljátok max nem szeded folyamatosan hanem szeded pl egy honapig kiprobálásképpen..
5/7 anonim válasza:
a kúp nem biztonságos. szokjatok hozzá a gumihoz ha nem akartok gyereket. több millió ember használ óvszert, nektek meg ilyen hülye kifogásotok van hogy nem érzitek egymást. neked tök mindegy, esetleg a pasid nem érzi közvetlenül, de szerintem örüljetek hogy van valami amivel biztonságosan szexelhettek 15 évesen és inkább csendben használjátok, mert az abortuszhoz anyu beleegyezése is kell. beválik mert nincs más ami biztonságos lenne, ilyen egyszerű.
6/7 anonim válasza:
Kúp nem jó... ne bízz abban!
Hüvelygyűrűnek alacsony nagyon a hormontartalma és meg lehet bízni benne.
7/7 anonim válasza:
Ha gyereket akartok, akkor tabin/gyűrű, gumin kívül van még csomó módszer. Ha védekezni akartok, akkor legjobb, ha ezen 2 módszer közül választotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!