Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet abból, , bajom" hogy ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból, , bajom" hogy ha a barátom beteszi akár pár másodpercre utána pedig gumit húzunk? Lehet baba belőle? Tudok az előváladékról.17/L

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 17:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, csak azt nem értem hogy röhögne rajta ha egy fiatal teherbe esik vagy tényleg ennyire nincs vele tisztában és mégis leirja a hülyeségét.
2009. aug. 23. 18:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
inkább azt áruld el, h mi bajotok a foggátlóval, vagy a hüvelygűrűvel, vagy az óvszerrel, vagy a többi védekezlsi módszerrel. ennyire nemlehet bonyolult választani egyet, ami mind2töknek mnegfelel....
2009. aug. 23. 18:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

olvasd csak hányan lettek terhesek megszakítással, úgy ahogy te "védekeznél". de egyébként akkor meg mi a kérdés ha tudsz az előváladékról?

2009. aug. 23. 19:22
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
18:01-es, lesz baj ne aggódj. majd írj hogy milyen volt az abortusz.
2009. aug. 23. 19:23
 15/20 anonim ***** válasza:
68%
Szia! Valóban lehet baj belőle, de azért erre iszonyatosan kicsi az esély. Én abban a helyzetben vagyok, hogy nincs más választásom, mert a tablettát nem bírom, a többire meg allergiás vagyok, szóval marad a megszakítás. Persze azért körültekintően, én mindig figyelem a peteérésemet, és akkor egyáltalán nem vagyunk együtt. Ettől függetlenül senkit sem bíztatok ilyesmire, aki teheti védekezzen, akármilyen kicsi is az esély, a baj az nagy lesz, ha bekövetkezik.
2009. aug. 23. 22:17
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
szóval te mindenre allergiás vagy. az összes létező védekezési módszerre...na ne viccelj már...:S
2009. aug. 23. 23:39
 17/20 anonim ***** válasza:

jaj, ti olyan gonoszok vagytok! szegénykét beijesztitek... :S

kérdező!

igen, lehetsz terhes, hiszen terhes csak akkor nem lehetsz, ha egyáltalán nem szexelsz, de így pár másodperc alatt nagyon kicsi az esélye! hiszen hiába van előváladék, annak fel kell jutnia egészen a méhedig, ez pedig kétlem, hogy megtörtént volna. szóval nyugodj meg, nagyon kevés esély van rá, hogy terhes legyél! persze benne van a pakliban, de kevés az esélye! :)

2009. aug. 24. 09:58
 18/20 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek az utolsónak különösen
2009. aug. 24. 13:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi olyan hihetetlen abban, hogy allergiás vagyok? Hidd el nem kellemes dolog, iszonyatosan rossz és kellemetlen... Főleg mire rájöttünk, hogy allergia a gond..senkinek nem kívánom...
2009. aug. 24. 14:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Na ha hallottál már az előváladékról, akkor azt is hallottad, hogy aranyos kis babukád foganhat attól az "ártatlan" vágycsepptől...
2009. aug. 24. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!