Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Én olyan szerencsés vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én olyan szerencsés vagyok, hogy péniszem 24 cm hosszú és eléggé vastag. Csak nem nagyon tudom, hogy hol tudnék ilyen méretben óvszert vásárolni, mert az átlagos kotonok nem jók . Ebben kérem a segítségeteket . Hol melyik boltban tudnék ilyet venni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

Én is nő vagyok, mégsem menekülök.

A páromnak 25 cm vastag. Fél évig nem tudta betolni tövig, de mára már annyira hozzászokott a hüvelyem, hogy tövig be tudja tolni.

Ráadásul az övé nagyon vastag is, tehát eleinte tényleg fájt, de most már isteni vele a szex.

Az én kis péniszű partnereim olyan bénák voltak... Nem kéne még egy olyan.

2012. dec. 20. 11:07
 12/13 anonim ***** válasza:
25 cm vastag???
2012. dec. 20. 20:48
 13/13 anonim ***** válasza:
36%

Hosszú, na.

Elírtam.

Különben látom lepontozott a sok kif@szú puhap*cs:)

2012. dec. 20. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!