Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gyógyszert váltottam, akkor is védett vagyok?
Figyelt kérdés
Egy hónapig szedtem Belara fogamzásgátló tablettát(ez volt az legelső levél) miután váltottam a Mistral gyógyszerre. Ezt két hete szedem, de azóta együtt voltam a barátommal. Így is véd a tabletta, vagy az eltelt idő nem adódik össze?2012. dec. 19. 11:37
1/2 anonim válasza:
Orvos mondta, hogy mikor válthatsz?Mert akkor igen.Amúgy lehetséges, hogy minden kihagyás nélkül váltasz át.Nagyjából ugyanaz a hatóanyaga mindegyiknek.Már volt előtte 1hónap védettséget a másik gyógyszer miatt,szóval már 2hónapja nincs peteérésed,így nincs mitől teherbe esned.
Én azért nyugodt szívvel mondom, hogy aki él szexuális életet,és tök mindegy, hogy hogyan védekezik,az nyugodtan tesztelheti magát havonta,kéthavonta,az a legbiztosabb :-)
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, az orvosom mondta, hogy ír másikat, hogy megnézzük, milyen lesz. Ez a Mistral valami új szer, és nagyon bevált nálam. Úgy hallottam, hogy ha egy gyenge szer után váltasz, akkor nagyon kicsi az esélye, viszont, ha erősről gyengére, akkor neccesebb. Nem tudom, ez a Mistral mennyire gyenge vagy erős, de azt tudom, hogy a Belara a leggyengébbek közé tartozik, így remélem, nincs baj! :) Köszönöm a segítséget!
2012. dec. 20. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!