Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellett nagyobb szexuális vágy?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el szedni a bogyót, de azóta sokkal jobban, többet kívánom a barátomat, mint előtte. Érdekes, pedig azt olvastam, hogy inkább enyhíti az ilyen ingereket a nőknél. Mondjuk azt hozzá teszem, hogy valamilyen szinten ellenem van a tabletta, mert egy idő után olyan száraz leszek tőle ott lent, hogy azon nem sok minden tud segíteni.
Ti hogy vagytok ilyen téren??:)
2012. dec. 18. 19:24
11/11 anonim válasza:
Lehetséges, és ez szerintem nem is feltétlen ritka jelenség. Amit ott leírnak a tájékoztatóban, szerintem nem kellene feltétlen általánosításként venni. Nálam is pont az a helyzet, hogy egy éve szedem (Harmonet), és semmiféle negatív tapasztalatom nincs. Sőt... Nőtt a libidóm, fogytam 7 kilót (csak úgy magamtól, és mindenféle különösebb erőfeszítés nélkül. Hozzáteszem azelőtt is normális súlyom volt, de már ott tartok, hogy nem is tudnék hízni ha sokat eszem se.:D), és ami még szuper, hogy nekem nagyon szépen rendeződtek a havi dolgaim, úgy ahogy ennek lennie is kell tőle. Nekem erre szükség volt, mert anno ezzel bajaim voltak, nagyon rendszertelen volt. Szóval nekem szerencsém volt ezzel a bogyóval.:) És én nem dicsekedni szeretnék, csak bátorítani mindenkit, aki el van keseredve, hogy lehet teljesen tökéletes egy gyógszer, csak mindenkinek meg kell találni ami neki a legmegfelelőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!