Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar teljesen elmúlni a menszeszem, talán a tabletta miatt?
Figyelt kérdés
Most keztem el szedni, 9 szemet vettem eddig be. A menszeszem eredetileg is csak 5-6 napig tart, most meg még mindig van olyan barnázás, meg egy picit a mellem is érzékeny, mint menszeszkor, meg fáj néha a hasam alja is egy kicsit. Ez a tablettátol lehet, vagy most ilyen hosszu a menszeszem? Hétfőn mennyek el dokihoz, hogy ilyen gondom van a tablettátol (mert most proballom ezt a tabit, hogy alkalmas e lesz), vagy el fog múlni? Volt már másnak is ilyen? Meg vagyok rémülve.....2009. aug. 22. 10:31
1/2 anonim válasza:
nem talán, biztos. szokj hozzá, én a első hónapot végig véreztem. majd a 3. hónap környékén teljesen elmúlik, addig pecsételgethetsz.
2/2 anonim válasza:
Nekem is ez volt a tapasztalatom, de ez azért van mert még nincs beállva a szervezeted a gyógyszerre! Én is elmentem a dokihoz vele kb.10 nap után de rám mosolygott és azt mondta, hogy menjek haza aztán ha 1 hónap múlva sem változik akkor menjek vissza! Ez természetes aztán majd beáll nálad is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!