Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egy héten 2 esemény utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy héten 2 esemény utáni tablettát mennyire evszélyes bevenni?

Figyelt kérdés
Már vettem be egyet a héten(kedden), de megint belém ment :S ezentúl vigyázunk és többet nem, de ha most bevennék mégegyet, akkor történhetne valami baj, vagy esetleg, hogy nem hat?
2012. dec. 13. 23:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Totálisan felborulna a hormonháztartásod, és ennek a velejárói. Ezen kívül végülis semmi. De ne lepődj majd meg, ha gyorsabban nő majd a bajszod pl. mint a pasidnak. Ennyire hogy lehettek idióták?
2012. dec. 13. 23:43
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Gratulálok. Nagyon felelősségteljesen viselkedsz. Egy 72 órás is lórúgás mennyiségű hormont tartalmaz, nehogy kettő. Szerintem az orvos sem írja fel.
2012. dec. 13. 23:44
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Úgy eszed az esemény utánit, mint más a cukorkát.
2012. dec. 13. 23:47
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
ha van orvos,aki felírja még egyszer annak tudatában,hogy közlöd vele, hogy kedden már bevetted,akkor életveszélyes nem lehet....de az orvos helyébe behelyezném azonnal a spirált.
2012. dec. 13. 23:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

a rigesoft az két darabos eleve, az escapelle pedig egy. azt hiszem, bár fiú vagyok és nem vagyok nőgyógyász se egy menstruációs ciklusban csak egyszer írják fel. évente összesen kétszer lehet ezt igénybe venni. de menj csak be a doktorbácsihoz, biztosan nagyon fog örülni neked, hiszen imádják a leglehetetlenebb időpontban érkező kétségbeesett tinilányokat. legalább túl vagy már a 72 órán?

nem akarlak bántani, értem én, hogy szeretsz dugni, én is szeretek, de nem gondolod, hogyha már az otthoni és az iskolai felvilágosításon nem figyeltél, legalább utána kellene olvasni a dolgoknak? kívánom, hogy megúszd és tanuljatok belőle (nem olyan drága az a koton, két esemény utáni tabletta árából akár 120 darab is kijön, de 40 biztosan). sok sikert!

2012. dec. 13. 23:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Megint beléd ment?! Ba+, ezt értsük úgy, hogy óvszer nélkül, megszakítással "védekeztek"?...

Kérdésedre egy válasz:

"Elvileg egy ciklusban egyszer használható, de van olyan szakember, aki szerint három hónapon belül nem tanácsos újra használni. Ennek oka a túlzottan nagy dózisú progeszteron hormon, amelyet a szervezetedbe juttatsz vele."

2012. dec. 13. 23:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Bakker remélem nem estél teherbe, ilyen sötét embereknek nem szabadna szaporodnia..
2012. dec. 13. 23:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Hülyék paradicsoma film jut erről eszembe...:D
2012. dec. 14. 00:02
 9/12 mirror06 ***** válasza:
A barátnőm még anno tavaly szedett be egyet, de még a mai napig is rendszertelen a menzesze tőle. Azelőtt mindig rendesen jött meg neki.
2012. dec. 14. 00:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Annyira, hogy veszélyesebb mint egy esetleges kapartatás (amire szinte biztos nem lesz szükség, mert nem esel sztem. teherbe)
2012. dec. 14. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!