Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hány nap késéssel lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány nap késéssel lehet bevenni a tablettát?

Figyelt kérdés
5nap késéssel bevehetem?azt olvastam,h a ciklus 2-5.napjáig még bevehetem
2012. dec. 13. 07:36
 1/4 anonim ***** válasza:

MILYEN tablettát?

Mert ha rendes fogamzásgátlóra gondolsz, akkor olvasd le a betegtájékoztatót (az interneten is meg lehet találni).

Ha 5 NAP késéssél akarod bevenni, akkor semmi értelme, azt NAPONTA kell szedni!!!!

2012. dec. 13. 07:53
 2/4 anonim ***** válasza:
HA MOST akarod elkezdeni,akkor a ciklus 1-2-3 napján kell bevenni.Így ajánlott.Most már várd ki a következő ciklus 1.napját,addig meg VÉDEKEZZ óvszerral.
2012. dec. 13. 08:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Kár, hogy mindenféle emberkének csak úgy felírnak gyógyszert.....
2012. dec. 13. 08:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát igen..én ezért sem kezdtem el 15 évesen szedni,mert egy kislány még nagyon szétszórt,és nem tudja felfogni,hogy a fog. gátló egy KOMOLY gyógyszer,amit nem lehet össze-vissza szedni!!!!Itt a hormonjaiddal játszol drágám,nem értem,hogy miért nem lehet erre odafigyelni rendesen!!!!!!!

23/N

2012. dec. 13. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!