Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Rendes menstruáció mellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendes menstruáció mellett előfordulhat, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Július 2-án voltam együtt a barátommal, védekezés nélkül maximum 2 percig volt bennem. Előváladék nem tapasztalható nála, teljesen száraz a pénisze.

Július 14-én időben jelentkezett a menstruációm, megszokott mennyiségben, állagban, a menstruáció ideje is szokásos volt.

Július közepén-végén Erdélyben voltam megerőltető túrán, 6 nap alatt 4 kilót fogytam. (3 kilót visszavadásztam már belőle.)

Most késik a menstruációm. A ciklusom átlagban 33 napos. Lehetséges, hogy csak a túra miatt késik? Elég megerőltető volt, illetve rövid idő alatt sokat is fogytam.

2009. aug. 21. 15:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
Ha az együttlét után jött meg,akkor nem lehetsz terhes...Legalábbis én még úgy tudom...:D
2009. aug. 21. 15:46
 2/16 A kérdező kommentje:
Ha terhes vagyok, milyen tüneteket kellene már észlelnem?
2009. aug. 21. 15:46
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Két hónaposan már lehetne tünet, de nem mindenkinek van.

Meg is jöhet rendesen.

Nekem minden tünet megvolt, de nem írom ide, nehogy beképzeld magadnak, jobb, ha veszel egy tesztet az ilyenkor már bőven kimutatja.

A túra és a megerőltetés , meg simán a meleg miatt is lehetnek ilyen zavarok.

2009. aug. 21. 15:54
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
a mensi ellenére lehetsz terhes(csak tájékoztatásképpen), de valószínűleg nem vagy az.
2009. aug. 21. 15:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg lehetsz terhes is, de szerintem nem vagy az. Hány napja késik a menzeszed? Ha jól számolom 4 napja ugye? Csinálj egy tesztet reggeli első vizeletből! Vehetsz gyógyszertárban illetve dm-ben és rossmann-ban is. Én a lilly-t ajánlom. Kb 890 forint,de abban kettő is van és elég pontos. Tünetek még nem nagyon lehetnek. Max hányinger, szédülés...
2009. aug. 21. 15:57
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
15:54-es! Olvasd vissza! Még nem lehet a kérdező két hónapos, max csak 4-5 hetes, ha terhes, de nem valószínű. :)
2009. aug. 21. 15:59
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen, 4 napja késik.

Még annyit, hogy a vérzésem előző hónapban a megszokott volt, bár a rengeteg idegeskedéstől sok volt a hüvelyváladékom, emiatt a menstruáció legelején csak keverten volt benne vér.

A vérzésem talán kissé erősebb volt, mint szokott.

2009. aug. 21. 16:02
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
2009. aug. 22. 12:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
ha normális volt a vérzésed,kizárt hogy terhes legyél! a túra miatt viszont simán késhet. Ne aggódj! De legközelebb használjatok kúpot is a megszakitás mellé,így nem kell félned.
2009. aug. 22. 14:15
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 22. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!