Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszert?
Figyelt kérdés
15,5 cm hosszú és 3,8 cm átmérőjű péniszre milyen óvszert javasoltok? Én a durex love-t néztem ki. Szerintetek?2012. dec. 10. 17:19
1/8 anonim válasza:
az oké,hogy durex love.
De 3 méret van.52,54,56.Nézd meg melyik jó neked.vegyél 54es és56ost.majd kiderül
2/8 A kérdező kommentje:
az 52, 54, 56 miben különbözik?
2012. dec. 10. 17:28
3/8 anonim válasza:
méret... ha lelapítod akkor a szélessége az mm ben.
4/8 anonim válasza:
És egy 14cm hosszú-ra mijent ajánlotok???
5/8 anonim válasza:
14 cm .. szégyelném kirakni a helyedbe
6/8 anonim válasza:
Konkrétan nem tudom mit takar az a szám az óvszeren, de a farok szélességét méri valahogy. Én inkább az 52 mm-eset ajánlanám, esetleg ha szorítana akkor probáld meg az 54-est. Viszont ne feledd, h az ovszernek egy bizonyos fogik passzentosnak kell lenni, nem szabad h lotyogjon. Viszont ha tényleg szorít, akkor probáld meg az 54est. A 56os valoszinuleg már tul széles lesz.
7/8 anonim válasza:
Pokolgép: nem a hosszán múlik az ovszer, hanem a szélességén, de neked is az 52eset mondanám eloszor. Esetleg 54.
8/8 anonim válasza:
DE NEKEM NEM 14CM-ES A FARKAM CSAK KIVÁNCSI VOLTAM HOGY EGY AKKORÁRA VAN-E???
Amúgy én az 56-ost használom és valójában 18cm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!