Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Baj ha nem hagyok szunetet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nem hagyok szunetet a Marvelon tabletta szedese kozben?

Figyelt kérdés
Mik lehetnek ennek kovetkezmenyei? koszonom a valaszokat,nem szedtem meg es sajnos tajekoztatot sem kaptam,csak a tablettat.
2009. aug. 19. 12:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát ha most szeded elősször, akkor bizony baj lenne, hisz még meg sem szokta a szervezeted, máris tologatod a mensidet!Ez így nem lesz jó!

Ha már egy ideje szeded, akkor szünet nélkül szedj be annyit, amennyivel késleltetni akarod a mensidet!Nem lesz baj, a védelem is megmarad! Én is csináltam már nyaralás miatt, kihagytam a szünetet és 1 hétig tovább szedtem, majd megtartottam a szünetet, amikor is rendesen megjött!

2009. aug. 19. 12:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Az az igazi baj, hogy mindenféle orvosi vizsgálat nélkül szedsz ilyen gyógyszert. Kizárt, hogy receptre kiváltott tablettát betegtájékoztató nélkül adjanak ki a gyógyszertárban.

[link]

2009. aug. 19. 13:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Kedves előző!Akkor te bizonyára még nem váltottál ki 1 levéllel!Ugyanis ilyet is lehet és akkor bizony nem adják oda sem a dobozt, sem a betegtájékoztatót!
2009. aug. 19. 13:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Létezik 1 leveles kiszerelés és mindben van betegtájékoztató. Másrészt meg feltalálták a googlet és csodák csodájára ott a betegtájékoztató is... Azért előírás a szünet, mert szükség van rá. Ennyi.
2009. aug. 19. 13:15
 5/10 A kérdező kommentje:
De lehet e valamilyen kovetkezmenye annak h nem hagyok szunetet?
2009. aug. 19. 13:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Össze-vissza vérzel, ennyi.
2009. aug. 19. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, hogy össze vissza vérzel! Én is hagytam már ki a szünetet nyaralás miatt én nem véreztem, nem volt semmi bajom!
2009. aug. 19. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség. Olvasd el a betegtájékoztatót. Le van írva, ha nem tartasz szünetet pecsételhetsz...
2009. aug. 19. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Jól írtad: pecséletHETSZ, de nem biztos, hogy fogsz is, csak előfordulhat! Az enyém is írja, hogy ELŐFORDULHAT, hogy pecsételni fogok, ha nem tartom meg a szünetet, nálam mégsem volt pecsételés! Tehát nem biztos, hogy jelentkezni fog!
2009. aug. 19. 17:13
 10/10 anonim ***** válasza:
igen lehet, súlyos hormonzavar. egyszer, két levél közötti szünet kihagyása belefér, egy-két évente maximum. egyébként ez nem játék, felelősségteljesen kell szedni!
2009. aug. 19. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!