Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás tabletta után mennyi az esélye hogy terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Sajnos történt egy kis baleset párommal kiszakadt a gumi és másnap rohantunk az ügyeletre, május 8-án és kérdésem hogy ha az aktust követő 10 órán berlül veszem be akkor mi az esélye annak hogy terhes leszek, . 5 napra rá vettem egy tesztet ami 3 nap mulva kimutatja és az negativ lett, viszont most meg kezd fájni a melbimbóm vagyis feszülni. Lehet ez a menstruációtól is? most kell majd megjönnie 2- án de eddig nem szokott fájni. Lehet hogy a gyógyszer kavart be?2008. máj. 26. 21:28
1/9 anonim válasza:
Ha időben bevetted, akkor nem lesz baj:)
2/9 anonim válasza:
Bekavarhat a gyógyszer a sok hormon miatt. Első válaszoló vagyok...
3/9 anonim válasza:
Nyugi nem lesz ott gond! Ha már most fáj, az lehet azért, mert a gyógyszer kicsit felkavarta a hormonokat, és előbb jön meg...
4/9 anonim válasza:
Biztos nem vagy terhes, szerintem csak a gyógyszer miatt érzed ezt. Lehet, hogy egy kicsit megkavarta a szervezeted.
5/9 anonim válasza:
nyugodj meg! még ilyet nem szedtem, de hallottam, hogy nagyon fel tudja kavarni a hormonokat. ezért is mondják, hogy egy évben egyszer szabad ilyet beszedni.szal nyugi. a terhesség tuti megszakadt ha valóban 10 órán belül szedted be. szal csak nyugi
6/9 anonim válasza:
Mivel a 72 órába még benne voltál bőven ezért nem kell parázni, nincsen semmi baj. A mellbimbód meg a gyógyszer miatt van mivel rengeteg hormont tartalmaz és kicsit fölkavart téged. Nyugalom :)
7/9 anonim válasza:
Szinte 100%, hogy nem vagy terhes. De 200nőből 1teherbe esik...nem akarlak megijeszteni, de az egyik barátnő 3órával az aktus után vette be és mégis teherbe esett.... Mindenesetre a doki teljesen kiakadt, hogy ő még ilyet soha nem látott! De nyugodj meg, szinte biztos, hogy nem vagy terhes! :) Persze, ne feledjük el, hogy semmi sem biztos, még a fog.gátló tabi sem.... De ha a teszt is negatív volt, akkor nyugodj meg! Nincs semmi! Csak a tabi zavar be! Szorítok! :)
8/9 anonim válasza:
Ugyan ezen keresztül mentem amin te.Én a 3. napon vettem be az úgynevezett Rigesoft 72órás tablettát,személy szerint semmi bajom nem lett tőle,nem éreztem semmit és terhes sem lettem szerencsére :) Ha idegeskedsz késni fog a menstruációd! Hamar bevetted, teszt is negatív ami 99%-os,tuti hogy nem vagy terhes, a terhesség jelei csak kb a 21. napban jelentkeznek!
9/9 anonim válasza:
Zsidóknál semmi esélyed
Cigányoknál 3óra után hat
Horvátoknál délen 100-dik óra után is hat
északon 20-dik óra utána be kell szedni
Ausztráliában a hegyeken 50-dik óra után
sima helyeken 120 perc után hat
stb stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!