Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelykúpot (Pharmatex stb. ) tényleg csak az öregeknek ajánlott?
Figyelt kérdés
Voltam nődokinál megkérdezni, h mi a véleménye a hüvelykúpról. Azt mondta, hogy azt öregeknek ajánlják. De öregeknek miért?2008. máj. 26. 18:40
1/10 anonim válasza:
én ismerek olyat aki azt használ és 18 éves!
én még nem hallottam ilyet, h öregeknek lenne (csak) jó...
2/10 anonim válasza:
Fertőzésre neked is felirhatják gombára pl jobb mint az irrigáció, vagy nem értem milyen hüvelykúpra gondolsz. Sztem másmilyen esetekben, pl. nedvesség fenntartásásra tényleg csak öregeknek ajánlott.
3/10 anonim válasza:
Lehet, hogy csak azért mondta, mert kis százalékban nyújt csak védelmet és a 40 körüli nők nehezebben is esnek már teherbe, így lehet, hogy náluk elég ennyi védelem is. Amúgy nagyon sok fiatal is használja, én még nem hallttam, hogy a kúpot az öregeknek ajánlják csak.
4/10 anonim válasza:
Nálunk az iskolában erről adtak szóróanyagot, biztosan jó fiataloknak is.
5/10 A kérdező kommentje:
Mármint nem olyan hüvelykúpra gondolok amit gombánál vagy egyéb fertőzéseknél használnak. Hanem normális kúpra amit sztem direkt a szexhez találtak ki. PL: gumi mellé. hatásosak együtt? Mármint, ha a gumi kiszakad akkor még ott a kúp, nem? vagy az is rizikós?
2008. máj. 26. 19:31
6/10 anonim válasza:
Az én nőgyógyászom nekem is ajánlotta a Pharmatex kúpot, és kb.22 lehettem. Nincs köze a korhoz. Ha betartod a használati utasításokat, akkor megbízható!
7/10 anonim válasza:
Én pharmatexet használok már kb fél éve és eddig semmi probléma nem volt vele.szóval szerintem megbízható ha helyesen használják
8/10 anonim válasza:
jajd ehogy...valamit összekevernek..16 leszek és én is pharmatexezek(fő a biztonság!)és semmi gond nicsen vele.....gyógyszerész ajánlotta szóval...
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor gondolom csak nem voltam szimpi a dokinak. :)
2008. máj. 27. 16:28
10/10 anonim válasza:
én most vagyok 17, egy évig használtunk a barátommal pharmatexet, óvszer nélkül csak úgy magában. Nem volt soha semmi baj vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!