Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik akkor, hogyha egy férfi fogamzásgátló tablettát szed?
Figyelt kérdés
Mi történik akkor, hogyha egy férfi fogamzásgátló tablettát szed? Esetleg tapasztalatok? :D2012. dec. 1. 00:13
1/4 anonim válasza:
én még nem próbáltam, de ha jól tudom, a fogamzásgátlók általában férfihormonokat tartalmaznak... szal azért megy olyankor kicsit össze a csajok melle, megerősödik az arcukon a szőr stb... szal ne számíts nagy változásra, de lehet erősebb lesz egy-két helyen a szőr...
2/4 anonim válasza:
Pontosan. Végül is semmi az égvilágon.
3/4 anonim válasza:
Én tapasztalatból mondom, ha tartósan szeded a tablettát előfordulhat, hogy te leszel terhes!! Üdvözlettel: Géza 2 gyermekes családapa.
4/4 kopasz55 válasza:
Olyan alacsony a mai fogamzásgátlók hormontartalma, hogy semmi bajod nem lesz. Egyébként sem az a hormon van benne amire te gondolsz... A fogamzásgátlók úgy működnek, hogy a női szervezet azt hiszi magáról, hogy terhes. Ezért nem senek teherbe, A ciklus vége felé pedig amikor abbahagyja a szedését vagy azokhoz a meghatározott tablattákhoz ér amiktől kap egy lórúgás szerű ösztrogén adagot és megjön a mensese. Az érzést hogy nő vagy férfi valaki nem a hormonok határozzák meg, az oviban a fiúk fiusak a lányok lányosak pedig nincs még nemi hormon... A tansznemüek sem az érzés miatt szedik ---nem a fogamzásgátlót hanem ösztrogént --- hanem hogy nőies izomzatuk és nőkre jellemző zsirpárnáik legyenek. Neked inkább a klimaxtól szenvedő nőknek készült gyógyszereket kéne szedned az az ösztrogén pótlássára szolgál. De egy hereeltávolítás mindenképpen kell hozzá, mert a szervezeted úgyis többlethor,om termeléssel ellensúlyotta a dolgot... Lehet egy szőrös agresszív állat leszel tőle???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!