Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cypromix fogamzásgátolo véd a terhesség ellen?
ezt a gyogyszert szedem és az van irva a papirjára hogy nem alkalmazhato csak fogamzásgátlásra.
de van egy papir amit a nögyogyász adott rola amiben az van hogy "a cypromix tabletta megakadályozza a terhesség létrejöttét " akkor most mi az igazság ?
Hány éves vagy?
A fogamzásgátlás és a terhesség megakadályozása ugyanazt jelenti, csak épp kicsit máshogy mondva. De tök ugyanaz. Az összes fogamzásgátló célja az, hogy megakadályozza a terhesség létrejöttét.
hú ez ugye nem komoly?
ha ez egy fogamzásgátló tabl, akkor arra való, h megakadályozza a teherbe esést!
mellesleg másra nem is nagyon jó, max pozitív mellékhatásai lehetnek v ilyesmi...
am érdekelne, h akkor szted mit jelent a fogamzásgátlás? és ilyen ember h szedhet tabl-t? v akkor mér?
úristen, magyarázz már el nekem mindent léci
nyugi.
a cypromix alapból nem fogamzásgátló. de van fogamzásgátló hatása is. viszont csak fogamzásgátlóként nem alkalmazható. ezért aztán véd a terhesség ellen. ennél részletesebben a doktorbácsival/nénivel kell megbeszélni a dolgot.
forrás: [link]
nem hülyeségböl tettem fel a kérdést !
mert ezt a nödoki pattanásokra irta fel mert az orvosom azt tanácsolta irassak fel fogamzásgátlót és fura volt ami benne volt a tájékoztatoba
A kérdésed is úgy szól, hogy: A Cypromix fogamzásgátló véd a terhesség ellen?
Azért fogamzásgátló a neve, mert véd a terhesség ellen. Szerintem 15 évesen ne ez a része érdekeljen, ha már a bőrödre írták fel.
"Azért fogamzásgátló a neve, mert véd a terhesség ellen."
nem fogamzásgátló a neve, de biztos fontos volt egy több, mint egy éves kérdésre valami hülyeséget írni...
Kedves kötekedő "válaszadó"!
1: Nem írtam hülyeséget azzal, hogy aminek fogamzásgátló a neve, az az is. És igen, ennek a tablettának a megnevezésében pont nincs benne Cypromix bevont tabletta), ezért írtam oda, hogy a kérdező is így nevezte meg..
2: Te is ehhez a több, mint egy éves kérdéshez írtál egy TELJESEN fölösleges kommentárt..Mert hogy az nem válasz, az is biztos. Én elmondtam a tapasztalatomat.
Különben meg annak ellenére, hogy a fogamzásgátló hatása ennek a gyógyszernek elvileg "mellékhatás", nem egy embernek kifejezetten fogamzásgátlás céljából írják fel. Erről ennyit..
én sem értem miért kell szinte minden egyes kérdezőnek bunkón válaszolni, mert biztos vagyok abban is hogy mindenki a 0ról kezdte és mindenki volt 15éves és lehet még egy picit tudatlanabb de azért egyből nem kell lerohanni!
a kérdésre viszont a válasz:
én is a cypromix-et szedem.Nekem a nőgyógyász fogamzásgátlónak írta fel és igen ez egy fogamzásgátló de viszont csak akkor írja fel az orvos ha pattanásos a bőröd. úghogy ebben az esetben neked fogamzásgátlóként is hat illetve segíti a pattanásos bőrödet helyrehozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!