Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A cypromix fogamzásgátolo véd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cypromix fogamzásgátolo véd a terhesség ellen?

Figyelt kérdés

ezt a gyogyszert szedem és az van irva a papirjára hogy nem alkalmazhato csak fogamzásgátlásra.

de van egy papir amit a nögyogyász adott rola amiben az van hogy "a cypromix tabletta megakadályozza a terhesség létrejöttét " akkor most mi az igazság ?

2008. máj. 26. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Hány éves vagy?

A fogamzásgátlás és a terhesség megakadályozása ugyanazt jelenti, csak épp kicsit máshogy mondva. De tök ugyanaz. Az összes fogamzásgátló célja az, hogy megakadályozza a terhesség létrejöttét.

2008. máj. 26. 16:16
 2/9 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2008. máj. 26. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
22%

hú ez ugye nem komoly?

ha ez egy fogamzásgátló tabl, akkor arra való, h megakadályozza a teherbe esést!

mellesleg másra nem is nagyon jó, max pozitív mellékhatásai lehetnek v ilyesmi...

am érdekelne, h akkor szted mit jelent a fogamzásgátlás? és ilyen ember h szedhet tabl-t? v akkor mér?

úristen, magyarázz már el nekem mindent léci

2008. máj. 26. 16:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

nyugi.

a cypromix alapból nem fogamzásgátló. de van fogamzásgátló hatása is. viszont csak fogamzásgátlóként nem alkalmazható. ezért aztán véd a terhesség ellen. ennél részletesebben a doktorbácsival/nénivel kell megbeszélni a dolgot.

forrás: [link]

2008. máj. 26. 17:05
 5/9 A kérdező kommentje:

nem hülyeségböl tettem fel a kérdést !

mert ezt a nödoki pattanásokra irta fel mert az orvosom azt tanácsolta irassak fel fogamzásgátlót és fura volt ami benne volt a tájékoztatoba

2008. máj. 26. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

A kérdésed is úgy szól, hogy: A Cypromix fogamzásgátló véd a terhesség ellen?

Azért fogamzásgátló a neve, mert véd a terhesség ellen. Szerintem 15 évesen ne ez a része érdekeljen, ha már a bőrödre írták fel.

2009. jún. 9. 16:07
 7/9 anonim ***** válasza:

"Azért fogamzásgátló a neve, mert véd a terhesség ellen."

nem fogamzásgátló a neve, de biztos fontos volt egy több, mint egy éves kérdésre valami hülyeséget írni...

2009. jún. 9. 18:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves kötekedő "válaszadó"!

1: Nem írtam hülyeséget azzal, hogy aminek fogamzásgátló a neve, az az is. És igen, ennek a tablettának a megnevezésében pont nincs benne Cypromix bevont tabletta), ezért írtam oda, hogy a kérdező is így nevezte meg..

2: Te is ehhez a több, mint egy éves kérdéshez írtál egy TELJESEN fölösleges kommentárt..Mert hogy az nem válasz, az is biztos. Én elmondtam a tapasztalatomat.

Különben meg annak ellenére, hogy a fogamzásgátló hatása ennek a gyógyszernek elvileg "mellékhatás", nem egy embernek kifejezetten fogamzásgátlás céljából írják fel. Erről ennyit..

2009. jún. 10. 14:42
 9/9 anonim válasza:

én sem értem miért kell szinte minden egyes kérdezőnek bunkón válaszolni, mert biztos vagyok abban is hogy mindenki a 0ról kezdte és mindenki volt 15éves és lehet még egy picit tudatlanabb de azért egyből nem kell lerohanni!

a kérdésre viszont a válasz:

én is a cypromix-et szedem.Nekem a nőgyógyász fogamzásgátlónak írta fel és igen ez egy fogamzásgátló de viszont csak akkor írja fel az orvos ha pattanásos a bőröd. úghogy ebben az esetben neked fogamzásgátlóként is hat illetve segíti a pattanásos bőrödet helyrehozni!

2010. júl. 13. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!