Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval mostanában nem nagyon van étvágyam,alig eszek,mégis úgy vettem észre,hogy nőttek a melleim,meg a hasam is kicsit fura.7-én kell,hogy megjöjjön.Remélem meg fog.Mikor a barátommal együtt voltunk nem védekeztünk sehogy sem,mert ez csak úgy jött.Szóval mielőtt jött volna a spermium érkezett kihúzni a hüvelyemből a péniszét,úgyhogy az anyag nem bennem folyt ki.De rám is folyt.Esélyes,hogy valamilyen módon mégis rossz helyre került a cucc?
2012. nov. 28. 23:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Még mindig nincsenek gépelő terhességi tesztek, így javaslom, hogy vegyél egyet a gyógyszertárban. Egyébként nem látok rá sok esélyt. A melled akkor is megnő, ha éppen meg fog jönni.
2012. nov. 29. 00:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Van valami, amit úgy hívnak előváladék. Tehát esély van rá, ugyan nem sok!

A tesztet én is ajánlom. Ennyiből szerinted hogy állapíthatnánk meg?

Ahogy írták is, a melled havi előtt is nő.

2012. nov. 29. 00:07
 3/3 anonim ***** válasza:
A megszakítás nem védekezés, hanem orosz rulett. Jó esélyed van a terhességre. Ha véletlen megúszod, akkor máskor több eszed legyen, mert lehet még egyszer nem lesz szerencséd.
2012. nov. 29. 08:47

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!