Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A 12. napon már biztonságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 12. napon már biztonságban vagyok?

Figyelt kérdés
novynette-t szedek, és a betegtájékoztató szerint 7 nap után hat. én a 12 napon szeretnék majd együtt lenni a barátommal. mennyire biztonságos így? nem tudom, mennyire lehet hinni a gyógyszernek.
2009. aug. 17. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
barátnőm használt ilyet és olvastunk is róla a neten de pl van olyan amivel várni kell 1 hónapot és utána mehet natúrba, mi is így csináltuk de inkább kérdezz meg egy nőgyógyászt
2009. aug. 17. 18:25
 2/8 A kérdező kommentje:
nőgyógyász meg netorvos is azt mondta, hogy 8. nap után véd. de bizonytalan vagyok, ezért kérdezem.
2009. aug. 17. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
enis novynettet szedek... nekem az orvos azt mondtam 10 nap... de biztonsag kedveert en vartam vele 1 honapot.
2009. aug. 17. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
ha az első nap kezdted akkor egy hét után már tuti a védelem.
2009. aug. 17. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem mondott bármit is a doki, mindig kivártam az 1 hónapot (3. fajta gyógyszert szedem).
2009. aug. 17. 20:57
 6/8 A kérdező kommentje:
rendben, köszi, igazából minden doki mást mond:( van, aki két hetet, van, aki 8 napot, van, aki egy hetet.
2009. aug. 17. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért nem hiszel a betegtájékoztatónak??Vagy szerinted csak viccből írják bele??
2009. aug. 18. 08:09
 8/8 A kérdező kommentje:
mert keveslem azt az egy hetet:) és ha véletlenül 8 nap, mert az én szervezetem nem úgy működik?:) amúgy meg 1-2 orvos is mást mondott, volt, aki két hetet.
2009. aug. 18. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!