Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért vérzek? Járt már így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vérzek? Járt már így valaki?

Figyelt kérdés
Hüvelygyűrűt használok ez a 6. gyűrű kb. eddig semmi ilyen nem volt..utoljára 6 napot fent maradt mert elfelejtettem levenni.. szünetet megtartottam és felraktam a következőt..ma kell levennem 7óra körül de reggel már véreztem rendesen havi szerűen. Nem szabadna neki megjönnie gyűrű mellett én úgy tudom. Terhes nem vagyok mivel a 6 napos plusz fent maradás miatt a barátom nem mert bennem elmenni. Sok antibiotikumot szedtem ebben a hónapban,mert beteg is voltam. De mégis miért vérezhetek?
2012. nov. 26. 14:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem sok mindent tudok erről a hüvelygyűrűről, de mintha azt olvastam volna róla, hogy a ciklus 1. illetve legkésőbb az 5. napjáig kell felhelyezni...utána 3 hétig a hüvelyben marad, majd ugyan azon a napon amikor fel lett helyezve, (pl kedd) 3 héttel később ugyan azon a napon el kell távolítani...

Ezután napok múlva meg kell jönnie...

Ugyan úgy működik sztem mint a tabletta szedésénél...ott is kell gyógyszermentes napokat, hetet tartani, és ez alatt az idő alatt jön meg...

De javítsatok ki ha tévednék:)

Szerintem mivel elfelejtetted levenni, ezért lehet a kavarodás...

2012. dec. 19. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!