Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Este 10kor szoktam bevenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Este 10kor szoktam bevenni a gyógyszert és szombat este elfelejtettem és hajnali 4kor vettem be ez baj?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
30%

Nem tudom hány éves vagy, de olvasni biztos megtanultál.

A gyógyszer mellé kaptál tájékoztatót, abban benne van hogy el kell hagyni azt az adagot, vagy amint tudod beveszed, és nem történik semmi.

csók

2009. aug. 17. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Ennyi még belefér...!

12 óra késés után van baj!

De ez csak 6 óra...ez még simán belefér, főleg, hogy egyébként meg mindig kb azonos időben szeded be. ez az egy alkalom azért nem vészes!

2009. aug. 17. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
igen terhes leszel... nem tudom, el tudsz azért legalább 12ig számolni? mert tudod ha 12 órán belül pótolod akkor nincs miről beszélni. utálom amikor fölösleges semmi értelme kérdéseket írogatnak emberek csak mert unatkoznak.
2009. aug. 17. 15:24
 4/5 A kérdező kommentje:

mekkora egy ... vagy ez az oldal azért van h írjunk mit kell egyből a másikat oltogatni én kérdezek neked meg nem kötelező válaszolni,

majd ír más!

2009. aug. 17. 15:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Betegtájékoztató? Világosan le van írva...
2009. aug. 17. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!