Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van itt olyan 18 éven aluli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 18 éven aluli aki szed fogamzásgátlót és nincs vele semmi gondja?

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen!
2012. nov. 25. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondja jó eséllyel nem akkor lesz mikor szedi, hanem miután abbahagyja.

Azért fiatal korban nem annyira tesz jót, ha évekre leállítják a peteérést.

Persze nem törvényszerű, hogy baja lesz, csak van rá esély.

2012. nov. 25. 13:19
 3/8 anonim válasza:
Sziaa én olyan 2010 december óta szedem , és most leszek majd 19éves. Nekem semmi problémám nincsen vele. dee 1 évente egyszer kell járni nőgyógyászhoz, hogy megvizsgáljon téged. Nekem az eredményeim jók volt, nem vagyok hajlamos trombózisra. A fogamzásgótlótól vannak nők akik azok lesznke. Előbb fel kell íratnod. De persze olyan 25 éves leszel az előtt abba kell hagyni. Mert addig fejlődünk belülről. Amikor szeded a gyógyszert akkor nem menstruációd lesz ha nem áll menstruáció. Én pl. ha tudom ,hogy este buliba megyek akkor nem este veszem be a gyógyszert ha nem olyan 4 órával ezelőtt. Ha gyógyszert szed akkor kell lenni eltérésnek a bevevés között ne, hogy a másik gyógyszer ki üsse a fogamzásgátlót. Előbb beszélj nőgyógyásszal. De vannak más módszerek is, hogy védekezz.
2012. nov. 26. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Na majd jól rá fogsz b.szni! Tutira meddő leszel aztán majd nézhetsz!
2012. nov. 26. 17:36
 5/8 anonim válasza:
47%
Am bocsika nem fogok rá b.ni mert én 1 évente ellenőrzésre járok, és az anyum az meg az egészségügyben dolgozik, szal szerintem ők sokkal jobban tudják min tee :DDD
2012. nov. 26. 18:16
 6/8 anonim válasza:
47%

Ismerősöm 14 éves kora óta szedte. 24 évesen szült....32 évesen ismét. Pedig akkor még "erősebb" gyógyszerek voltak. Semmi probléma, ha évente elmész orvoshoz és nem váltogatod a partnereidet. Nem a gyógyszer a gond, hanem az óvszer nélküli, felelőtlen szexuális élet.( több osztálytársam is elkezdte szedni anno 14-16 évesen). Ilyen világot éltünk, élünk.....

Akinek baja van, volt, az ritka és akkor is bekövetkezik, ha 19 éves korod után kezded szedni. Mondjuk a cigizés nem ajánlott mellette, de kockázata inkább 30 felett van úgy is. Inkább örüljünk, hogy nem felelőtlen abortuszokra rohangálnak a tinik!

2012. nov. 28. 08:26
 7/8 anonim válasza:

Menj el nőgyógyászhoz, hogy kiválasszátok a neked megfelelőt.én 18vagyok, 1évig szedtem (ciklus-szabályozás céljából, nem élek még nemi életet) , nekem a Cypromix- nevű bevált, az direkt fiataloknak való. Nem borítja fel a hormonháztartást, nem hízol meg tőle, és nekem a pattanásokat is eltűntette. Az orvos szerint hatékony-fogamzásgátlás szempontjából is.

Sok sikert, vigyázz magadra!

2012. nov. 28. 10:58
 8/8 anonim válasza:
Igen, már 3 éve szedem és semmi bajom, most 20 éves vagyok. Direkt olyat kerestem, aminek a lehető legalacsonyabb a hormontartalma és nagyon kevés mellékhatása van.
2012. dec. 2. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!