Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 18 éven aluli aki szed fogamzásgátlót és nincs vele semmi gondja?
Gondja jó eséllyel nem akkor lesz mikor szedi, hanem miután abbahagyja.
Azért fiatal korban nem annyira tesz jót, ha évekre leállítják a peteérést.
Persze nem törvényszerű, hogy baja lesz, csak van rá esély.
Ismerősöm 14 éves kora óta szedte. 24 évesen szült....32 évesen ismét. Pedig akkor még "erősebb" gyógyszerek voltak. Semmi probléma, ha évente elmész orvoshoz és nem váltogatod a partnereidet. Nem a gyógyszer a gond, hanem az óvszer nélküli, felelőtlen szexuális élet.( több osztálytársam is elkezdte szedni anno 14-16 évesen). Ilyen világot éltünk, élünk.....
Akinek baja van, volt, az ritka és akkor is bekövetkezik, ha 19 éves korod után kezded szedni. Mondjuk a cigizés nem ajánlott mellette, de kockázata inkább 30 felett van úgy is. Inkább örüljünk, hogy nem felelőtlen abortuszokra rohangálnak a tinik!
Menj el nőgyógyászhoz, hogy kiválasszátok a neked megfelelőt.én 18vagyok, 1évig szedtem (ciklus-szabályozás céljából, nem élek még nemi életet) , nekem a Cypromix- nevű bevált, az direkt fiataloknak való. Nem borítja fel a hormonháztartást, nem hízol meg tőle, és nekem a pattanásokat is eltűntette. Az orvos szerint hatékony-fogamzásgátlás szempontjából is.
Sok sikert, vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!