Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az első Nuvaring alatt más is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első Nuvaring alatt más is végig barnázott? Mikor múlik el?

Figyelt kérdés

Első napon tettem fel és majd dec. 2án kell kivennem. Ez az első gyűrűm. Kicsit nehezen is jött meg a mensim és nehezen is múlt, kb egy hétig tartott, de azóta sem múlt el a jellegzetes, barnás folyás. Mikor több, mikor kevesebb, de állandó. Van, hogy pár óráig semmi, aztán megint. Ez normális az első gyűrű alatt? Várhatóan mikor múlik el?

Illetve szex alatt olyan érzésem van, mintha égne a hüvelyem. Ez sem mindig és száraz sem vagyok, nem értem miért. Régebben gumival jött ez elő, de ugye most az sincs. Okozhatja a gyűrű?

Köszönöm.

2012. nov. 24. 13:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem a másodiknál elmúlt a barnázás.
2013. márc. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!