Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy mindegyik fajta fogamzásgátló bogyótól idegbeteggé válok?
Milyen információkat tudtok átadni nekem a témával kapcsolatban?
Valami konkrét élmény, vagy sztori érdekelne, mert az olyan okoskodásokkal, hogy "Persze hogy lehet, képzeld csak h mekkora hormonlöketet kap a tested"-del nem tudok mit kezdeni, hiszen elvileg ezek már nem olyan durvák, és nők ezreinek beválnak. Nem akarom elhinni h nekem nem:SSS
Az én élményem vele kapcsolatban hogy szedtem úgy 4 hónapot, majd abbahagytam mert kezdett egyre rosszabb lenni a közérzetem.
Autoimmunos lettem, s mivel előtte semmilyen jel nem utalt arra hogy hajlamos lennék ilyesmire (mindig baromi erős volt az immunrendszerem), csak a fogamzásgátlóval tudom párosítani a problémát, az allergiák is a szedése alatt alakultak ki.
Én volinát szedtem.
Nekem eltuntette a libidom. Kb a 7. honap utan ''tert vissza'', de most megint ugy vagyok, hogy elvagyok siman szex nelkul 3-4napig (ez nalam sok:D).
Sajnos semmit nem tudok neked mondani,csak hogy szamolj el 10ig, probalj meg rajonni, hogy mi az, ami lenyugtat. En is idegbeteg vagyok gyakran (en sajnos nem a gyogyszertol), de megtanultam kezelni en is, meg a parom is, es igy most jo. Esetleg szedj magneziumot, hatha az segit.
Amugy en a tabitol sokkal erzelmesebb lettem, egy csomot sirok, hatalmas allatvedo lettem, mindenfele dolgot kepes vagyok megsajnalni, mindenkin segiteni akarok stb. Mielott elkezdtem volna szedni, mindenkit utaltam, es magasrol lesz*rtam a szenvedo embereket.
Szoval erdekes dolgok ezek a hormonok, az egyszer biztos...:)
mindenfajta...? hát nem tudom, mennyit próbáltál, de én a helyedben legkésőbb a harmadik fajta után leállnék és elfogadnám, h rám egyik "bogyó" sincs jó hatással.
"elvileg ezek már nem olyan durvák" - tényleg nem. a 20-30 évvel ezelőttiekhez képest sokkal jobbak. ugyanakkor azt tudnod kell, h egy bizonyos hormonmennyiség alá nem mehetnek, különben hatástalanok. tehát így is bőven "sok" hormont tartalmaznak, mert muszáj tartalmazniuk. és ez a hormonmennyiség önmagában elég ok arra, h kikészítsen még akkor is, ha a válaszodban pikírten megkértél rá minket, h erre ne hivatkozzunk
Köszi mindenkinek a választ!
Jövő héttől állok át egy másik fajtára, (mondtam a dokinak hogy érzelmi hullámaim vannak, de magasról lesz*rta, csak szó nélkül felírt egy másikat) remélem hogy ez beválik.
Ha meg nem, akkor elgondolkodok a hüvelygyűrűn, bár eléggé idegenkedek tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!