Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Előfordulhat, hogy mindegyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat, hogy mindegyik fajta fogamzásgátló bogyótól idegbeteggé válok?

Figyelt kérdés

Milyen információkat tudtok átadni nekem a témával kapcsolatban?

Valami konkrét élmény, vagy sztori érdekelne, mert az olyan okoskodásokkal, hogy "Persze hogy lehet, képzeld csak h mekkora hormonlöketet kap a tested"-del nem tudok mit kezdeni, hiszen elvileg ezek már nem olyan durvák, és nők ezreinek beválnak. Nem akarom elhinni h nekem nem:SSS

2012. nov. 23. 23:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Rossz a kategória, de amúgy igen előfordulhat. Nekem a Lindynette-től sírógörcseim voltak.
2012. nov. 23. 23:17
 2/12 anonim ***** válasza:

Az én élményem vele kapcsolatban hogy szedtem úgy 4 hónapot, majd abbahagytam mert kezdett egyre rosszabb lenni a közérzetem.

Autoimmunos lettem, s mivel előtte semmilyen jel nem utalt arra hogy hajlamos lennék ilyesmire (mindig baromi erős volt az immunrendszerem), csak a fogamzásgátlóval tudom párosítani a problémát, az allergiák is a szedése alatt alakultak ki.

Én volinát szedtem.

2012. nov. 23. 23:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem eltuntette a libidom. Kb a 7. honap utan ''tert vissza'', de most megint ugy vagyok, hogy elvagyok siman szex nelkul 3-4napig (ez nalam sok:D).

Sajnos semmit nem tudok neked mondani,csak hogy szamolj el 10ig, probalj meg rajonni, hogy mi az, ami lenyugtat. En is idegbeteg vagyok gyakran (en sajnos nem a gyogyszertol), de megtanultam kezelni en is, meg a parom is, es igy most jo. Esetleg szedj magneziumot, hatha az segit.

Amugy en a tabitol sokkal erzelmesebb lettem, egy csomot sirok, hatalmas allatvedo lettem, mindenfele dolgot kepes vagyok megsajnalni, mindenkin segiteni akarok stb. Mielott elkezdtem volna szedni, mindenkit utaltam, es magasrol lesz*rtam a szenvedo embereket.

Szoval erdekes dolgok ezek a hormonok, az egyszer biztos...:)

2012. nov. 23. 23:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Én soha nem használtam bogyót, nem nekem való, rendetlen vagyok hozzá. Hüvelygyűrűt használok (Nuvaring). Ez nagyon bevált. Nem híztam, nem fogytam, nem lett pattanásom, zsíros hajam, és a hangulatomon sem változtatott semmit. Illetve annyit, hogy a menstruációmkor sem voltam idegroncs. Mert előtte előfordult, hogy menstruáció előtti héten jobban tették, ha nem szóltak hozzám. Na ez már nincs, de végülis ugye azért, mert nincs menstruáció, csak megvonásos vérzés. Én csak ajánlani tudom ezt a fogamzásgátlót, nekem nagyon bevált. Szerintem egy próbát megér. És ha jól tudom a jelenleg piacon lévő fogamzásgátlók közül ennek van a legkisebb hormontartalma.
2012. nov. 23. 23:30
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
Én is idegbajos voltam tőle, főleg az elején. Meg hányingerem volt a nap különböző szakaiban, szédültem, folyamatosan valami megmagyarázhatatlan undorító szagot éreztem az orromban. Aztán ez elmúlt. De aztán szépen jött a többi: gyógyszerszünetben iszonyatos migrénes rohamok, gyors ütemű hízás (3 hónap alatt 8 kiló plusz úgy, hogy soha nem voltam hízékony alkat) libidócsökkenés. Nem olyan durvák... hát nézd, a semmihez képest azok. Vannak érzékeny szervezetek, amik kisebb hormonadagra is érzékenyen reagálnak. Csak ugye a gyógyszeripar óriási biznisz. Az orvos meg a gyártó nem fogja azt mondani, hogy ne szedd, mert alapvetően senkinek sem tesz jót, mert nekik az éri meg, ha szeded. Én úgy gondolom, hogy gyógyszert az szedjen, aki beteg. Én abbahagytam, soha többé nem szedek. Nekem is azt próbálták bemagyarázni, hogy biztos zabálok, azért hízok, de amíg azt szart szedtem, 1-2 kilót tudtam csak eladni, de akkor már szabályosan koplaltam. Aztán mikor abbahagytam, lám, lement minden egyes fölös kiló rólam, úgy hogy semmit nem csináltam...
2012. nov. 23. 23:48
 6/12 anonim ***** válasza:

mindenfajta...? hát nem tudom, mennyit próbáltál, de én a helyedben legkésőbb a harmadik fajta után leállnék és elfogadnám, h rám egyik "bogyó" sincs jó hatással.

"elvileg ezek már nem olyan durvák" - tényleg nem. a 20-30 évvel ezelőttiekhez képest sokkal jobbak. ugyanakkor azt tudnod kell, h egy bizonyos hormonmennyiség alá nem mehetnek, különben hatástalanok. tehát így is bőven "sok" hormont tartalmaznak, mert muszáj tartalmazniuk. és ez a hormonmennyiség önmagában elég ok arra, h kikészítsen még akkor is, ha a válaszodban pikírten megkértél rá minket, h erre ne hivatkozzunk

2012. nov. 24. 00:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem. Csak fogni akarod valamire.
2012. nov. 24. 00:34
 8/12 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy a maiaknak már tényleg jóval kisebb a hormontartalma, de aki nem bírja, annak mindegy, milyet szed, mindegyik fajtától ki fog készülni.
2012. nov. 24. 11:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy én is a Lindynette nevűtől híztam meg, pedig ez a legalacsonyabb hormontartalmú, ami forgalomban van. Nem a hormonmennyiség számít, hanem a szervezet egyéni reakciója.
2012. nov. 24. 11:11
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!

Jövő héttől állok át egy másik fajtára, (mondtam a dokinak hogy érzelmi hullámaim vannak, de magasról lesz*rta, csak szó nélkül felírt egy másikat) remélem hogy ez beválik.

Ha meg nem, akkor elgondolkodok a hüvelygyűrűn, bár eléggé idegenkedek tőle...

2012. nov. 24. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!