Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyit késhetnek a "vendégeim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit késhetnek a "vendégeim" erős stresszhatás alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok, és azt szeretném megkérdezni, hogy mennyit késhetek ha nagyon stresszelek. Ez az egész hónap stresszel telt el, vizsgám miatt, holnap megyek vizsgázni, de már ma volt harmadik napja, hogy kések. Barátommal voltunk együtt a hónapban, óvszerrel védekeztünk is. Szerintetek mennyit késhetek a stressz miatt? Nagyon félek! Ugye nem vagyok terhes?
2009. aug. 14. 23:35
 1/5 anonim válasza:
3%
De, terhes vagy ! 100%
2009. aug. 14. 23:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen, hogy annyit idegeskedtem hogy késett miatta. Asszem 5 napot.
2009. aug. 15. 00:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Barátnőmé másfél hetet késett emiatt, pár teszt rá is ment ijedtségemben
2009. aug. 15. 01:18
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem volt h 2 hetet is késett és az szerintünk a stressz miatt volt-.- szval ne aggódj nem valószínű h terhes vagy!
2009. aug. 15. 21:03
 5/5 anonim válasza:
Figyu... ne aggódj vegyél egy gyorstesztet a biztonság kedvéért, de kezdj el lenyugodni. Párommal tökéletesen ugyan ez volt a szitu és neki is megoldódott egy idő után... A doki szerint ebben a korban tök normális amúgy is a késés, de ha stresszes életmódot folytatsz (folytattál) az is rátesz egy lapáttal. Amúgy konkrétan két hónapot maradt ki neki, de nem volt semmi baja... egészséges és virul most is hál' a jó égnek! De mindenképp látogass el a dokidhoz 2-3 hét kimaradás után még akkor is ha a tesztek negatívak! Amúgy ajánlatos hetente elvégezni egyet ilyenkor... (tudod jobb félni picit)
2009. okt. 28. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!