Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Diane 35 és Diane bevont tabletta között mi a különbség?
Hát első, akkor baromira félre informáltak téged! A Diane35 egy nagyon erős gyógyszer, amit elsősorbn akné kezelésére írnak fel, max fél évig szabad szedni. Csupán a mellékhatása a fogamzásgátló hatás. Mivel ilyen mgas hormontartalmű ez a gyógyszer, nem szedhetné akárki, főleg nem egy 35 feletti nő. De a dokik mindenkinek felírják, aki olcsó tablettát kér..
Kérdező, semmi különbség. Van, amelyik doki simán Diane-nek írja fel, más meg Diane35-nek.
értem köszi, de ha magas hormontartalmú biztos hízni fogok?
csak mert nagyon nehezen megy a fogyás.
hormonproblémákra írták fel
én 2 hónapja szedek diane bevont tablettát, nem híztam tőle semmit, pedig én is súlyproblémákkal küzködök, hormonok miatt, pcos. Nekem erre írták fel.
hogy mi a különbség a kettő között azt nem tudom sajna, én is kiváncsi lennék rá, pedig néztem az összetételét mindkettőnek és tök ugyanaz, úgyhogy nem is értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!