Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 5 hónapja szedek fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 hónapja szedek fogamzásgátlót (Tri-regol és pontosan szedem) és lefeküdtem a barátommal először, kb. Félidőben, de elötte egy nappal fehér nyák szerű folyást észleltem. Ilyenkor lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Azt szokták mondani, hogy ilyenkor van peteérés, de a gyógyszernek ezt meg kellene akadályoznia. 8 nap múlva várom a menstruációm, de az együttlét óta elég furán érzem magam(hasszúrka)ma pedig pisilni járok egész nap, de nem hiszem hogy felfáztam, mert nem csak pár csepp.)De lehet hogy az idegtől produkálom ezeket.Még nem szeretnék babát!
2008. máj. 24. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha rendesen szeded, akkor kizárt, hogy terhes legyél! Nem kell aggódnid. A terhességi tünetek sem jelentkeznek pár nappal az aktus után!
2008. máj. 24. 12:52
 2/3 A kérdező kommentje:
8 nap telt el az együttlét óta.
2008. máj. 24. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
8 nap alatt sem jelentkeznek!
2008. máj. 24. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!