Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15 éves vagyok. Szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok. Szeretnék tabit irattatni lassan. Ugyebár nődoki írja fel. Kell hozzá szülő jelenléte? Hogy is történik az egész?

Figyelt kérdés
Van barátom fél éve. Rendszeresen szexelünk.. (Ő 1 évvel idősebb).. Idáig mindig gumiztunk, sose volt semmi probléma.. és igazából ő még sose hozta fel, csak most ez így bennem fogalmazódott meg. Szerintetek nagyon felborítaná egy alig 15 éves lány hormonháztartását? Jó tudom, a doki megmondja.. csakhogy érdemes e elmennem..:) és hogy mennyibe kerül KB egy átlag fog.g? Persze ne gagyi legyen, erre nyílván bármennyit adok! és hogy tudom hülye kérdés.. csak annyira hihetetlen számomra h csak 1 bogyi és nemleszek terhes.. h mégis mnnyire megbízható egy fogamzás gátló? mert azért aztse szeretném ha becsúszna 1 bébi ennyi idősen.. mit javasoltok? maradjak a guminál még? v nyugodtan tabizzak? kösszi előre is!:)
2009. aug. 14. 12:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
13:22 milyen mellekhatasai vannak a hizason kivul ?
2009. aug. 14. 14:06
 12/16 anonim ***** válasza:
A hízás csak egy dolog. Nálam előjöttek tőle petefészek gyulladás, rosszullétek, azóta vannak migrénes fejfájásaim, nagyon alacsony lett a szexuális vágyam, a menstruációm rosszabb mint előtte volt, fel sem tudok kelni az ágyból úgy görcsölök, és most hogy babát akarok nagyon nehezemre esik teherbeesni már több mint egy éve próbálkozunk. De én csak egy vagyok a sok közül.
2009. aug. 14. 15:12
 13/16 anonim ***** válasza:
huu hát sajnállak , én a tegnap kezdtem el szedni valami gyógyszert nekem hormonzavaraim vannak és annak is van egy csomó mellékhatása és kb 18 hónapig kell szedjem
2009. aug. 14. 17:52
 14/16 A kérdező kommentje:

akk nem ajánljátok?:S

mert igazábol 1. kényelmi szempont2. anniyra félek h a gumi mellett kijön v nemtomS::S szoval félek nagyon a teherbe eséstől..:S

2009. aug. 14. 23:34
 15/16 anonim ***** válasza:

figyi ez változó.lehet h vki hízik tőle és tök tehén lesz,de lehet h neked csak a melleid lesznek nagyobbak. lehet h semmi nem fog változni,lehet h igen.

mikor anno 3 éve irattam bogyót,akkor a doki engem se küldött vérvételre,csakfelirta a trinoldiolt. nekem semmilyen melékhatása nem volt. se pozitív se negatív

2009. aug. 15. 12:32
 16/16 A kérdező kommentje:
kértem időpontot dokinál:) majd eldől. kösziiiii!!!:)
2009. aug. 15. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!