Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi a minimum idő amit meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a minimum idő amit meg kell várnom hogy újra szedhessem a fogamzásgátlót? (Milligest)

Figyelt kérdés

2 éve szedem, de most abbahagytam, mert jelenleg nincs kapcsolatom.

Most hogy egy hete nem szedem minimum mennyi időre kell abbahagynom mielőtt újrakezdem?

Van egyáltalán ilyen megkötés, hogy ebben az esetben minimum 3 hónap? (pl amíg az újabb szelvény elfogyna..)

Köszi a válaszokat!

2009. aug. 13. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Abbahagyni min fél évre szabad, különben csak csinálsz 1 nagy kavart a szervezetedben feleslegesen...
2009. aug. 13. 13:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez biztos?

Akkor lehet h kár is volt abbahagynom?

Csak úgy voltam vele ha nincs funkciója.. akkor felesleges.

Tehát ebben az évben már ne folytassam?

2009. aug. 13. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:

sztem szedheted nyugodtan újra, amikor éppen szükséges.

kicsit borulsz majd, úgy mint az elején, amikor elkezdted szedni.

2009. aug. 13. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, feleslegesen hagytad abba, mert így csak ártottál, semmint használtál magadnak. Orvossal konzultálj, úgyis vele kell felíratnod. Amúgy min. 3-6 hónapot javasolnak szünetnek.
2009. aug. 13. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!