Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon felek hogy terhes vagyok. Van rá okom?
Nem értem... fiatalok vagytok, lehetnétek ugyan körültekintőbbek, de ha már nem. Akkor legyen annyi sütni való hogy elmentek a gyógyszertárba venni egy tesztet... Aztán a teszt után nem kéne ezt a rengeteg (többnyire) felesleges kérdést feltenni.
Szóval mivel itt igen ritka a nőgyógyász, menj vegyél egy tesztet és majd az' megmondja, hogy mi a szitu...
Ha rendesen védekeztetek, akkor elvileg nincs komoly esély rá, hogy terhes légy.
Ha meg ez volt az első alkalmad, akkor tudnod kell, hogy a szex miatt változik kicsit a hormonháztartásod. Ez is okozhat ilyet.
Hát pedig, mivel alapvető ismereteid sincsenek, mit vártál?
Remek, hogy szexelsz, de arról tipped sincs, hogyan lesz a kisbaba... Tudod, ha a spermium bejut a méhedbe, és találkozik egy petesejttel, és megtermékenyíti azt, majd a sejt beágyazódik, no, ekkor vagy terhes.
Ha védekeztetek, és nem szakadt ki a gumi, akkor nem juthatott beléd sperma, és ebből levonható a logikus következtetést, miszerint fizikailag nem lehetséges, hogy terhes legyél.
Kivéve persze, ha ti is azon idióták közé tartoztok, akik csak egy "picit bedugják" gumi nélkül, mert elég a végén felhúzni a gumit. Ezen esetben igen, lehetsz terhes. Ha ilyen nem történt meg, akkor ajánlom a biológiai könyvet legközelebb a srác helyett.
Nem túlzottan valószínű... Egy feszülő latex anyag ha lyukad akkor nem szabad szemmel észrevehetetlen lyuk lesz rajta. :D
Leveszed/veszi a srác, és egy pillanat alatt észrevehető, ha lyukas lenne. Ha nem az, akkor nincs esélye a teherbeesésnek.
Szerintem te se vagy még érett a szexhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!