Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy mondjam meg anyuéknak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg anyuéknak, hogy szeretnék tablettát szedni? Már több mint 4 hónapja együtt vagyunk a barátommal, és mindketten nagyon szeretnénk . Szerintetek?

Figyelt kérdés

2012. okt. 31. 22:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

22:38-as vagyok

hát én 19 évesen jelentettem be a dolgot :D Ugyhogy kicsit más szitu volt. Egyébként 18 voltam mikor elveszítettem a szüzességem, az akkori párommal fél évig voltam együtt, anyukám tudta, hogy szexuális életet élünk, viszont ott nem zavarta a fiút az óvszer, ezáltal nem nagyon merült fel a téma, hogy gyógyszer kéne... Viszont a mostani páromat nagyon zavarja, és mivel őt zavarja, ezáltal engem is :/ ugyhogy itt már kb. egy hónap után jött a téma, hogy hát keressünk valami más megolást. Egyébként anyum nem akadékoskodott rajta, mondta, hogy jobban szeretné, ha nem szednék hormonális dolgokat, és inkább óvszert használnánk, akko én meg löktem a dumát, hogy hát félünk, hogy kiszakad, meg blabla.. és azt mondta, hogy jó egyet alszik rá, másnap már azzal jött, hogy kért időpontot az orvoshoz :)

2012. nov. 1. 11:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha a májaddal van baj, kedves egyik előző válaszoló, akkor gyűrűt sem használhatnál...

Ugyanis igaz, hogy kicsit kevésbé, de attól még károsítja a májat az is.

Kérdező: Szerintem fiatal vagy hozzá. Amúgy sem tartom annyira okos dolognak a tablettaszedést, de ilyen fiatalon meg főleg nem.

De ha annyira akarsz szedni, akkor elmondod szépen anyudnak, hogy ha már nemi életet éltek, szeretnétek normálisan védekezni a pároddal, és úgy érzed ez lenne nektek a megfelelő választás.

De amúgy ennyi idősen már egyedül is elmehetsz dokihoz...

2012. nov. 1. 11:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem kell elmondanod az orvost koti a titoktartas en mar 25 evvel ezelott irattam gyogyszert mert nem akartam abortuszra menni 16 evessen!1

Irass gyogyszert tapaszt gyurut mindegy es hasznalj ovszert is a nemi betegsegek ellen az elso 3 honapban.

Okos lany vagy ne halgass a huhogokra A tabletta mar nem teszi tonkre a szervezetet az abortusz IGEN.

Ha ugyis elhataroztad nemi eletet elkezded akkor okossan tedd es vedekezz Az ovszer magaban nagy riziko kiszakad megvan a baj.

Sok sikert az anyukaddal valo beszelgeteshez.

nekem is van egy 18 eves lanyom o jott elmondta 2 eve van baratja es szeretne a kapcsolatot komolyra forditani .Mondtam oke menj irasd fel vidd a baratodat is a dokihoz elvegre ti ketten fogtok szexelni en nem leszek ott Nagyon szegyelte magat a doki elott elmondtam neki gondoljon arra az oreg doki is szexel minden felnott el nemi eletet nem csak o Lehte egy kicsit mondani fogja a doki koran van bla bla de vegul is nem az o dolga.

2012. nov. 1. 12:02
 14/15 anonim ***** válasza:
12-es válaszolónak üzenném, hogy konzultáltam az orvosommal, való igaz, hogy a gyűrű is necces, csakazzal a feltétellel írta fel, hogyha két hónap múlva újra csináltatok egy vérképet. Amennyiben nem lesz rosszabb, használhatom tovább, ha rosszabb lesz nem. És ha tovább is használom, félévente vérvétel, szigorúan :)
2012. nov. 1. 23:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem 4 hónap az semmi idő 16 évesen,és ilyen fiatalon ne bombázd hormonnal a szervezeted később sem egészséges,de most még károsabb,szerintem a szexszel is várjatok,és használjatok óvszert az a legbiztonságosabb
2012. nov. 2. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!