Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg anyuéknak, hogy szeretnék tablettát szedni? Már több mint 4 hónapja együtt vagyunk a barátommal, és mindketten nagyon szeretnénk . Szerintetek?
22:38-as vagyok
hát én 19 évesen jelentettem be a dolgot :D Ugyhogy kicsit más szitu volt. Egyébként 18 voltam mikor elveszítettem a szüzességem, az akkori párommal fél évig voltam együtt, anyukám tudta, hogy szexuális életet élünk, viszont ott nem zavarta a fiút az óvszer, ezáltal nem nagyon merült fel a téma, hogy gyógyszer kéne... Viszont a mostani páromat nagyon zavarja, és mivel őt zavarja, ezáltal engem is :/ ugyhogy itt már kb. egy hónap után jött a téma, hogy hát keressünk valami más megolást. Egyébként anyum nem akadékoskodott rajta, mondta, hogy jobban szeretné, ha nem szednék hormonális dolgokat, és inkább óvszert használnánk, akko én meg löktem a dumát, hogy hát félünk, hogy kiszakad, meg blabla.. és azt mondta, hogy jó egyet alszik rá, másnap már azzal jött, hogy kért időpontot az orvoshoz :)
Ha a májaddal van baj, kedves egyik előző válaszoló, akkor gyűrűt sem használhatnál...
Ugyanis igaz, hogy kicsit kevésbé, de attól még károsítja a májat az is.
Kérdező: Szerintem fiatal vagy hozzá. Amúgy sem tartom annyira okos dolognak a tablettaszedést, de ilyen fiatalon meg főleg nem.
De ha annyira akarsz szedni, akkor elmondod szépen anyudnak, hogy ha már nemi életet éltek, szeretnétek normálisan védekezni a pároddal, és úgy érzed ez lenne nektek a megfelelő választás.
De amúgy ennyi idősen már egyedül is elmehetsz dokihoz...
Nem kell elmondanod az orvost koti a titoktartas en mar 25 evvel ezelott irattam gyogyszert mert nem akartam abortuszra menni 16 evessen!1
Irass gyogyszert tapaszt gyurut mindegy es hasznalj ovszert is a nemi betegsegek ellen az elso 3 honapban.
Okos lany vagy ne halgass a huhogokra A tabletta mar nem teszi tonkre a szervezetet az abortusz IGEN.
Ha ugyis elhataroztad nemi eletet elkezded akkor okossan tedd es vedekezz Az ovszer magaban nagy riziko kiszakad megvan a baj.
Sok sikert az anyukaddal valo beszelgeteshez.
nekem is van egy 18 eves lanyom o jott elmondta 2 eve van baratja es szeretne a kapcsolatot komolyra forditani .Mondtam oke menj irasd fel vidd a baratodat is a dokihoz elvegre ti ketten fogtok szexelni en nem leszek ott Nagyon szegyelte magat a doki elott elmondtam neki gondoljon arra az oreg doki is szexel minden felnott el nemi eletet nem csak o Lehte egy kicsit mondani fogja a doki koran van bla bla de vegul is nem az o dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!