Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyenkor? Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Két hét alatt másodszor fordult elő velem,hogy elfelejtettem bevenni a gyogyszert és csak 12 órán túl vettem be.Igy van rá esly,hogy esetleg terhes lettem?Párommal ez idő alatt elég sokszor voltunk együtt,ugymond majdnem minden nap.2009. aug. 11. 12:01
3/16 anonim válasza:
ha nem védekeztetek maskepp, akkor lehetsz.
4/16 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk máskép.
2009. aug. 11. 12:31
5/16 A kérdező kommentje:
Ez a hét és jön az egy hetes szünetem.Nem tudom mi lesz.Amugy pont most szeretném abbahagyni a gyogyszer szedésést,mert nem igazán birom.Mondta már az orvos is de én nem tettem még meg.Amugy 1 éve és 8 hónapja szedem.
2009. aug. 11. 12:35
6/16 anonim válasza:
Tök mindegy mióta szeded. Kihagytál szemeket, többször is. Nem használtatok kiegészítő védekezést. Olyan mintha nem használnál semmit és úgy szexeltek. Szerinted lehetsz terhes? IGEN
7/16 anonim válasza:
igen sajnos elég esélyes. csinálj tesztet a következő ciklus közepe táján.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat.Ha ugy lenne mégis végülis nem sajnos.Én 27 a párom 33 éves és szeretnénk babát bár nem most terveztük de ha igy alakult megoldjuk és én nem sajnálom.Azért kiváncsi vagyok mi lesz az eredménye a feledékenységemnek.
2009. aug. 11. 13:32
9/16 A kérdező kommentje:
Még valami.A második alkalommal mikor elfelejtettem bevenni a gyogszert ásnap olyan volt mintha meglenne a havi bajom na és aznp reggel s volt valami.Nem tudom ez baj-e?
2009. aug. 11. 14:30
10/16 anonim válasza:
Lehetséges, hogy teherbe estél, mondjuk ha ilyen régóta szeded, lehet, hogy annyira gátol a gyógyszer, hogy nem érett meg rögtön petesejt. Viszont ha volt egy kis pecsételő vérzésed, az azt jelenti, hogy nem hatott már annyira a gyógyszer. Azt nem tudom, hogy ilyenkor védett-e az ember 100%-osan, valaki azt mondja igen, valaki azt, hogy nem. Szerintem majd menj el orvoshoz, és vizsgáljon meg, plusz teszt, mert ha tényleg baba, akkor nem jó ha baba mellett szeded a gyógyszert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!