Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy közvetlenül szeretkezés után "jelzi" valami, hogy terhes vagyok?
bocsi, hogy hülyén fogalmaztam meg. szóval délelőtt lefeküdtem a barátommal, és valami furcsa volt, azóta is olyan furcsán érzem magam. Óvszerrel védekeztünk, elvileg nem volt semmi probléma, barátom nem ment el, de mégis olyan furcsa. "mocorog" a hasam, meg hasonlók. csak pszichés oka lehet? képzelegnék? még nincs túl nagy tapasztalatom ezen a téren, ezért kérdezem. jártam biológia órára, és nem vagyok hülye, csak túlságosan aggódó típus, ezért nem kérek bunkó válaszokat. köszi
18/L
persze ha megszólal a kis csengö a fejed felett akkor terhes vagy. najo nem. sztem csak bemagyaráztad:)
én egyszer bemagyaráztam h terhes vok mert hüvelykúppal védekeztem. hát v 2 hetet késett a menzesz, addig majd bekattantam:S aztán csiniztem egy tesztet és semmi baj nem volt. másnap meg is jött.
de te leghamarabb 2 hét mulva tudhatsz biztos eredményt egy teszt után. de am ha gumit használtatok és nem szakadt nem hiszem h bajlehetne.
am mi az h mocorog? nem lehet h összekajáltál vmit? ha terhes vagy és mocorog akkor az mártöbbmint 3 hónaposan van. és kerekedsz:) azt bittos észre veszed:D
sztem ne aggodj:D
nem a baba mocorog. és nem is a hasamat rontottam el. az alatt érzem a nem is tudom, mit...
azt hiszem, volt már ilyen érzésem, de még semmi nem lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!