Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok? Pedig védekeztünk.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok? Pedig védekeztünk.

Figyelt kérdés
2 héttel ezelőtt lefeküdtem barátommal.Csak pár lökés volt,mert nagyon fájt,védekeztünk,utána le ellenőriztük óvszert nem szakadt ki!Második múlt héten szombaton volt,akkor már sokáig bírtam,picit fájt,szintén védekeztünk,mikor barátom elélvezett óvszerbe,akkor nem volt bennem..de nem ell.le óvszert,csak eldobtuk.Minden félórában kell pisilnek,melleim fájnak,derekam is,késik pár napja,meg furán érzem magam. Ugye nem?
2012. okt. 26. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Védekezés megvolt, nem hiszem hogy a Szent Lélek szált meg.
2012. okt. 26. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
a védekezés ellenére is becsúszhat...de még ne idegeskedj...amúgy lehet csak a stressz miatt késik..stb...:)
2012. okt. 26. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
minden védekezés ellenére is lehetséges teherbe esni, 100%-os védekezési módszer nincs. picike a valószínűsége, de már hallottam arról is h utólag leellenőrzött óvszer mellett is teherbe esett vki. terhességi teszt volt?
2012. okt. 26. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
ha házasság előtt nem csinálnák az emberek, rengeteg stressztől és idegességtől, és néhány abortusztól kímélné meg magát az emberiség. valamelyik előző voltam.
2012. okt. 26. 21:41
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! nem,nem volt! :/ de nem is merek venni,anyukámat mindenhol ismerik.. :S
2012. okt. 26. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:

akkor kérj meg vkit, mondjuk a barátodat h vegyen :)

bár a gyógyszertárakban, stb. helyeken úgyse az a legjobb dolguk h elmesélik ismerőseiknek h a lányuk mit vásárolt ott. gondolom.

3. és 4. voltam

2012. okt. 26. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Bemész egy gyógyszertárba és veszel tesztet! Ne ide írkálj hülyeségeket!
2012. okt. 26. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha az óvszer szakad, az látványos ellenőrzés nélkül is...

És tény, nem nyújt 100%-os védelmet megfelelő használat mellett sem, de közel...

Ha jól értem, most vesztetted el a szüzességedet. Ez bizony bezavarhatja a hormonjaidat, és okozhatja minden tünetedet!

1. Azt írod, pár napja késik... Mindig rendszeres? Hány naposak a ciklusaid? Hányadik napon voltatok együtt? Mikor kellett volna megjönnie? Lehet, már túl voltál a peteérésen...

2. Ha múlt hét szombaton estél volna teherbe, akkor most kezdene beágyazódni, tehát még nem szabadna annyi hcg-nek lennie, hogy a tüneteket érezhesd...

Úgyhogy nyugi... ha pár napon belül nem jön meg, akkor csináljatok egy tesztet! Biztos van olyan ismerősöd, aki megvenné... akár a barátod...

2012. okt. 26. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!