Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három napja múlt el a vérzésem és tegnap együtt voltam a barátommal. Nem feküdtünk le, de meztelenek voltunk és rámfeküdt. Lehetek terhes?
Jéééééééééé,könyörgöm, figyeljetek oda biológia órán! Nézd, nem rosszból mondom, de ha már ott tartasz, hogy szex vagy meztelenek vagytok, akkor már illene tudni azt, mitől esel teherbe. Mert oké, ha olyat kérdezel, hogy pl. szedsz gyógyszert, de volt valami gáz, és hogy teherbe eshettél-e. De így????????????
Nem lehetsz, nyugi!!!!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nagyon megijedtem, de így már nyugodt vagyok :)
tuti,hogy nem vagy terhes,én csak azt nem értem,hogy a peteérésed ki tudod számolni,azt viszont nem tudod,hogy hogyan lesz a kisbaba?
Mindenesetre megnyugodhatsz... :-D
Nemhiszem h terhes vagy, de azért fiygeljetek oda :)
OFF: nemtudom minek kell lehordani mindenkit, nem véletlenül tette fel a kérdést, valószinűleg azért mert nem tudta rá a választ...ezért nem kell lehordani,nem mindenki tudhat midnent, van aki okosabb van aki nem Ezt utálom...minek kell lehordani a másikat... nemkell válaszolni nemkötelez rá senki. Csak biztos akart benne lenni és ennyi, attól figyelhetett biosz órán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!