Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Már 5 napja késik, mitől lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 5 napja késik, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Egy hónapja voltam először nőgyógyásznál. Megvizsgált és írattam fel fogamzásgátlót. (A Stodette nevűt írta fel.) Azóta viszont 15-én kellett volna megjönnie, és még mindig nem jött meg (20.-a van). Benne van a dologban, hogy most beteg vagyok/ nagyon meg vagyok fázva./

De minden jel jelentkezett már, ami a menstruáci előtt szokott, csak a menstruáció maradt el...

Ez mitől lehet? Már volt olyan, hogy sokat késett, de most mégis nagyon nyugtalan vagyok. Ha valami baj lenne, akkor már szólt volna az orvos? Menjek vissza, vagy mit tegyek? Lehet, hogy az izgulástól van??

18/l

2012. okt. 20. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
terhes vagy :D
2012. okt. 20. 21:12
 2/3 anonim válasza:
Szokott kimaradni fogamzásgátlótól vérzés. Legalábbis akkor szokott, ha eddig pontos volt a ciklusod. Lehetséges, hogy a gyógyszer felborította a hormonrendszered. De a biztonság kedvéért vegyél egy terhességi tesztet.
2012. okt. 20. 22:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy rosszul írtam le, még nem kezdtem el szedni a gyógyszert.

De szólt volna, ha terhes vagyok, vagy valami fertőzésem stb. van, nem?

2012. okt. 23. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!