Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jasmille tablettát kezdek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jasmille tablettát kezdek el szedni, úgy döntöttem, hogy minden nap 17.00kor veszem be, mi történik akkor ha mondjuk 18.00kor vagy 19.00kor veszem be vagy mondjuk 16.00kor vmi ok miatt? Lehet baj?

Figyelt kérdés
2008. máj. 20. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem semmi. Egy óra nem oszt vagy szoroz. 12 óra már inkább.
2008. máj. 20. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
szia:)nekem azt mondta a doki,hogy mindegy hogy 4-5óra késis van akár,csak ha reggel akk reggel ha este akk este:)
2008. máj. 21. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem számít, csak benne legyél a 12 órában!
2008. máj. 21. 14:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet semmi baj, nyugodj meg, van amikor én is elfelejtem bevenni és 2-3 órával később pótolom, csak az első hónapban figyelj egy kicsit jobban, hogy el ne felejtsd!
2008. máj. 21. 18:22
 5/5 A kérdező kommentje:
ksööznöm mindenkinek:)
2008. máj. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!