Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megjött vagy sem?
Figyelt kérdés
Most kezdetem el szedni fogamzásgátlót (Belara), vagyis pénteken vettem be az utolsó szemet az első levélből. Azt írja a betegtájékoztató, hogy 2-4 nap múlva kellene megjönnie. A gyógyszer alatt elég sokszor barnáztam, azt írták ez normális. Most nem jött meg, vagyis hétfőn olya volt, de csak hétfőn, de akkor is vagy 2X cseréltem ... ma már semmi sincs. Ez lehet a barnázás miatt? Vagy meg fog jönni normálisan? Valakinek tapasztalat? Köszönöm ! :)2012. okt. 19. 14:48
1/2 anonim válasza:
Nekem az első hónapban végig volt barna folyásom mikor elkezdtem szedni a gyógyszert és utána nekem sem nagyon akart megjönni de aztán a következő hónapokra már beáll.
2/2 A kérdező kommentje:
Megvagyok ijedve ... a gyógyszer előtt 26-28 naponta jött meg, vagyis ma már biztos meg kellett volna jönnie, de ha ez az egész havi barnázástól van, és jövő hónapban megjön, akkor nyugodt vagyok. Akkor most már nem kell a védekezés, igaz? És köszönöm szépen amúgy ! :)
2012. okt. 19. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!