Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Esemény utáni tablettát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esemény utáni tablettát milyen sűrűn lehet használni?

Figyelt kérdés
mult hónapban is volt egy kis "balesetünk",és kénytelen voltam beszedni esemény utánit.ma reggel megint kiszakadt a gumi.mióta bevettem ( 1 hónapja) ,azóta csak egyszer jött meg,most viszont megint be kéne szednem.lehet bajom ebből?
2009. aug. 7. 23:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, utána fél évig nem lehet (legalábbis nem ajánlott, az biztos) használni. Mert baromi magas a hormontartalma, kb. mintha beszednél egy egész doboz fogamzásgátlót egyszerre...
2009. aug. 7. 23:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Évente egy alkalomra mondják, hogy nem jár olyan nagy egészségügyi veszéllyel.

Inkább kezdj el gyógyszert szedni, vagy gondolkodjatok el más fogamzásgátló módszeren, mert ez a gumi dolog úgy látszik nektek nem megy.

2009. aug. 7. 23:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, lehet bajod. Szétcseszed a hormondrendszeredet, ahelyett, hogy megtanulnátok biztonságosan védekezni. Ha nem megy a gumi, ne erőltessétek, van még tíz másféle védekezési mód.
2009. aug. 7. 23:12
 4/12 A kérdező kommentje:

basszus...nálam csak egy hónap telt el... :( de muszály beszednem...mi bajom származhat ebből?

(köszönöm a válaszokat)

2009. aug. 7. 23:12
 5/12 anonim ***** válasza:
25%

Az esemény utáni idő előtt menstruációt indukál, hatalmas hormonadaggal. Kémiai abortusz gyakorlatilag. És még be se gyógyult a méhed, máris ütsz rajta még egy sebet? Még el se múlt az előző hormonbomba hatása, máris jössz egy újabbal? Ki tudja, mikorra áll helyre ez a zavar, hogy nem okozol-e valami kárt magadban a sok hormonnal (trombózist, cisztát, miómát például)?

De csak csináld havonta. Aztán amikor majd gyereket akarsz, csodálkozni fogsz, miért nem jön, hiába mégy orvostól orvosig.

2009. aug. 7. 23:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Annyira jó,hogy itt mindenki tökéletes.segítene valaki??most akkor mit csináljak??ne szedjem be és maradjak terhes??hidd el,ez nekem épp elég szar,nem kell még forgatni a kést a hátamban...
2009. aug. 7. 23:36
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát vedd be.

De nem jó ebből rendszert csinálni.

2009. aug. 7. 23:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira be kell venned, mert nincs más megoldás, akkor szerintem kénytelen vagy bevenni, akármi is történjék. Mindenesetre két ilyen alkalom szerintem kb. egy életre is elég. Tuti, hogy nagyon nem tesz jót a méhednek és a hormonrendszerednek, és esetleg ennek később láthatod kárát, amikor majd gyereket szeretnél. Tényleg gondolkozzatok el más védekezési módszeren, mondjuk pl. a fogamzásgátló tablettán.
2009. aug. 7. 23:43
 9/12 anonim ***** válasza:

2x egy evbe lehet !!!

szoval szedj inkabb fogit :(

2009. aug. 8. 00:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Az orvosod megmondja, akivel fel kell íratnod. Amúgy szabad többször 1 évben, de nem hiszem, hogy havi rendszerességgel. Mindenképpen beszélj orvossal. Megkérdezhetem milyen gumi szakadt el?

Amúgy én is jártam így, csak nálunk 2 NAP különbséggel szakadt el a gumi. Egyetlen mákom az volt, hogy akkor már szedtem gyógyszert. Mindenképpen válts fogamzásgátlóra, ha ennyire nem bírtok a gumival.

2009. aug. 9. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!