Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit. Csináljak? Terhesség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportszeletxl kérdése:

Mit. Csináljak? Terhesség?

Figyelt kérdés

sziasztok...egy.hete.és.két.napja.késik.a.menszeszem...

kb.másfél.hete.voltam.együtt.a.párommal.védekeztünk.óvszerrel....most.parázok,hogy.mi.lehet...a.teszt.mikor.mutat

eredményt?.megtermékenyitéstől.hány.nap.kb?

amikor.meg.kellett.volna.jönni,onnantól.kezdve.hány.nap.amikor.már.tesztelhetek?melyik.a.legérzékenyebb.terhességi.teszt?köszönöm.23.éves.vagyok..bocsi.a.pontokért.de.rossz.a.szóközöm..

2012. okt. 17. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
ha terhes vagy, akkor elvileg már ki kéne mutatnia. én x-epil termékeket szoktam venni, szerintem azok jók. de gyógyszertárban ha megkérdezed, biztos segítenek, melyik a legérzékenyebb, de számíts rá, hogy drágábbat ajánlanak. amúgy már 800 ft-ért lehet venni dm-ben meg rossmannban meg ilyen helyeken.
2012. okt. 17. 11:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Az elmaradt mensi elsö napjától már kimutatja. Tesztelj már. De ha negativ akkor is tesztelj ujra rá pár napra mert a másfél héttel ezelöttit még nem mutatná ki. Amugy ezer más oka is lehet annak hogy nem jött meg, ha nem szakadt ki a gumi nagyon kicsi rá az esély hogy terhes legyél.
2012. okt. 17. 11:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz. 2 hét, mire egyáltalán beágyazódik a megtermékenyített pete. A tesztek HCG-t mérnek, idő kell, mire az kimutatható.

Vannak érzekenyebb (és drágább) tesztek, amik korábban is elvégezhetők, de azok eléggé sokszor tévednek.

Tehát nagyjából 2 hét után érdemes tesztelni, illetve ha korábban is csinálsz tesztet, akkor nem árt a biztonság kedvéért megismételni.

A kimaradó menstruációkor való tesztelés akkor igaz, ha a ciklus elején/közepén történik az aktus. A kérdező azelőtt 1-2 nappal volt a párjával, hogy meg kellett volna jönni a menzeszének. Természetesen ilyenkor is terherbe lehet esni (menzesz alatt is akár!), de kisebb az esélye, mintha korábban vannak együtt. Ha emellett védekeztetek is, akkor szerintem elég kicsi az esély rá, hogy terhes legyél, persze még így sem zárható ki teljesen.

2012. okt. 17. 11:21
 4/9 A kérdező kommentje:

köszi.hétfőn.csináltam.egy.tesztet.ami.negativ.lett.az.a.34.napom.volt..a.ciklusom.31.napos.szokott.lenni.31.napon.jön.meg...most.vagyok.a.36.napon...az.óvszer.nem.szakadt.ki.ellenőriztük..de.az.elején.nem.húzta.fel....egy.pici.ideig..kb.5.perc....aztán.végig.azzal.csináltuk...egyszer.fordult.ez.elő.igy.a.többinél.végig.az.elejétől.kezdve.fennt.volt..szóval.

nem.tudom,mit.gondoljak...

2012. okt. 17. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:
hát csinálj tesztet megint mindenestre.
2012. okt. 17. 11:27
 6/9 A kérdező kommentje:
melyik.tesztet.vegyem?a.hétfői.x-epil.volt...az.milyen.faktorú?
2012. okt. 17. 11:30
 7/9 Rubintka válasza:
Nekem azonnal nem sikerült!Azt ajánnlom, hogy két- két és fél hét múlva őróbáld ki a tesztet és ajánlom, hogy inkább a drágát vedd meg!És kétszer is csináld meg egy két nap között!Ha az derül ki, hogy terhes vagy, ne ilyedj meg!Menj el az orvoshoz és ő biztos elmondja a lehetőségeket!Én így jöttem öszze a párommal és így lett az első gyerekünk!Ne félj!Minden mogoldódik!
2012. okt. 17. 17:20
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.tegnapi.tesztem.is.negativ...
2012. okt. 18. 08:11
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.a.segitséget.....megjött:)
2012. okt. 20. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!