Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabi bevétel után hasmenés? Story lennt.
Figyelt kérdés
szal tegnap 8-kor bevettem a fogitabit. 11 elött ien hasmenés szerűm volt..de nem vettem be még 1 tabit mert nem voltam benne biztos h hasmenésem van...reggel megint ment a hasam. de az már nem számít...szerintetek 2/ 2 és fél óra elég volt neki h felszívódjon? nem lesz gáz belőle..? vagy biztonság kedvéért húzza majd ki pasim? =/ mit csináljak? segítsetek lécci :(2009. aug. 7. 11:00
1/1 anonim válasza:
hát inkkább védekezzetek, biztos ami biztos. szedd tovább a tabit, ha még 1x előfordul ilyen, akkor irass másik bogyót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!