Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Akkor most pontosan mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most pontosan mikor kellene megjönnie? (Belara)

Figyelt kérdés
Most szedek először fogamzásgátlót, Belara-t. Az első levél utolsó szemét veszem be ma. Az van ráírva a betegtáj.-ra, hogy utolsó szem után 2-4 nap. Nekem eddig rendesen megjött, olyan 26-28 naponta. Akkor most mikor fog? Tapasztalat? És azt szeretném még kérdezni, hogy a 7 napos szünet, az 7 napig tart, vagy a 7. nap már be kell vennem az elsőt? Előre is köszönöm szépen. :) 19/L
2012. okt. 12. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:

A 2-4. nap azt jelenti, hogy vagy a 2., vagy a 3., vagy 4. napon, de akkor sincs semmi, ha később. Előre nem lehet megmondani, max megkérdezni egy jósnőtől.

És 8. napon kell elkezdeni (bár szerintem logikus, hogy a 7 napos szünet az 7 napos, és nem 6..)

2012. okt. 12. 10:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de lehet hogy logikus, de inkább megkérdem ...
2012. okt. 12. 10:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Azta de szépen tudsz beszélni :) gratulálok. Amúgy saját magadról állítasz véleményt, hogy így letámadsz ? Képzeld már 4 éve van barátom, csak most szántam el magam arra, hogy gyógyszert szedjek. És azért írtam ki ezt a kérdést, hogy aki esetleg ezt a tabit szedi, az majd ad véleményt, hogy neki mikor jött meg meg stb. Nem pedig az ilyen semmire való emberek véleményét kértem, hogymit tudok, meg mit nem ... Gondolom neked egy kis f**z hiányod van, Aranyom ;)
2012. okt. 12. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!