Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok, és furcsállom, hogy az orvos nem a leghíresebb fogamzásgátlókból írt föl, hanem gy Novynette nevűt. Még nem nagyon hallottam róla. Mik a vélemények, róla? Megbízható?
Figyelt kérdés
előre is köszönöm.2009. aug. 6. 10:40
11/15 anonim válasza:
en novynettet szedek mar jo ideje... es semmi panaszom ra nincs. amire figyelmezettek h lehet h felszedek par kilot... de nem szedtem, nalam ilyen nem volt. rendessen ved, megbizhato gyogyszer. en meg vagyok vele elegedve. :)
12/15 A kérdező kommentje:
ennek igazán örülök:) én úgy tudom, hogy maga a fogamzásgátló nem hízlal, csak mivel elhiteti a szervezettel, hogy terhes (ezért nincs peteérés), ezért akár észrevehetetlenül, de nagyobb az étvágy is. remélem nem hízok, egy kis mellnövekedés azonban jól jönne, írták páran, hogy nekik az is volt;) és jót tenne a menstruációs görcseimnek is.
2009. aug. 6. 12:02
13/15 anonim válasza:
Én mercilont szedtem, abban is uazok az összetevők vannak, mint a novynetteben, csak a novynette kicsit olcsóbb. Egy online nődoki azt mondta, az egyik legrégebbi forgalomban lévő gyógyszer. Ez kissé megijesztett és a sok rossz vélemény is, amit olvastam róla. Szedtem lindynettet is. Ez ugyan korszerűbb, de a mellékhatások emellett is uúgy megvoltak. Korszerűség ide vagy oda, a testemen viselem a 2 gyógyszer mellékhatásainak "nyomait" (sok-sok pattanás, +10 kg, megnőtt mell folyamatos fájdalommal társulva). Most kezdem a 3. fajta (yasminelle) gyógyszert. Csak imádkozhatok, hogy nem csinál ki ez is teljesen... Ez az egyéni hormonérzékenységen múlik. Én sajnos hormonérzékeny vagyok, ezért ártalmas inkább, semmint hasznos a fogamzásgátló... Ez az utolsó gyógyszer, amit megpróbálhatok. Ha ez sem válik be, más védekezési módszer után kell néznem :S
14/15 A kérdező kommentje:
ez elég ijesztően hangzik, de én is látom már, hogy mindenkinek másképp válik be. de ha régóta forgalomban van, akkor talán jó is. remélem nem lesz belőle probléma.
2009. aug. 6. 12:14
15/15 anonim válasza:
ugyan mar. mindenki másképp reagal ezekre a gyogyszerekre. ha zavar, h régi, akkor kérj yasminelle-t, vagy yaz-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!