Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Szeretkezés után a gumi vége kint maradt a hüvelyemből és mikor húztam ki hát kifolyt... de megnéztem és az eleje nem szakadt ki, szerintetek lehetek így terhes? +rögtön forróvizes kádba ültem legalább 30 percen keresztül, múlthét előtti héten vasárnap lett vége a menzeszemnek, és most e hónap 20-án kell megjönnie (Kérlek titeket ezeket is vegyétek figyelembe a válasz adásakor és normális, kérdésre való választ várok, köszönöm a megértéseteket)2012. okt. 8. 09:50
1/7 anonim válasza:
ezt nem igazán értem, hogy történt. A párod kihúzta a péniszét, de a gumi lejött róla és benned maradt? Vagy hogy?
2/7 A kérdező kommentje:
igen,így
2012. okt. 8. 09:58
3/7 anonim válasza:
elég keszekusza a dolog. de nem. nem lehetsz.. ha nem szakadt ki a gumi akkor nincs semmi gond. elég mélyen kell lenni a sperménak hogy érjen is valamit. hüvely bejáratnál keletkezett kis balesetböl nem igazán születtek még gyerekek..
(ez ta melegvizes baromságot meg felejtesd el. nem vagyok orvos, de szerintem szart sem ér.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ, megnyugtattál, ezt a melegvizes izét, meg még a sógornőm használta régen, de mondjuk náluk kiszakadt a gumi
2012. okt. 8. 10:04
5/7 anonim válasza:
Szerintem kizárt.az anyagnak be kell jutni a hüvelybe legalább 10 centire,hogy az meg tudjon termékenyíteni. szóval szerintem 100 % ban kivan zárva.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat :) Ezzel igazából tisztában vagyok, csak azzal van probléma, hogy a fent említett eset még sosem történt meg velem és megijedtem, hogy mi van ha..., de köszönöm, megnyugtattál, hálás vagyok
2012. okt. 8. 20:22
7/7 anonim válasza:
máskor a barátod előbb húzza ki és fogja meg a száját, amikor leveszi
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!